2024.07.23.

Atlantisz Angyalok üzenetei: A pozitív lehetőségek napja!

Őszinteség és kommunikáció.

Lehetőséget kapsz, hogy kimondd az igazadat.

Elérkeztél egy olyan pontra az utad során, ahol őszintének kell lenned magaddal és a téged körülvevőkkel. Ha valamit magad magadban tartasz, vagy úgy érzed, hogy valamit meg kell osztanod, hogy szabadnak érzed magad, tudd, hogy az angyali vezetőd arra kér, hogy most cselekedj. Amikor megosztod az érzéseidet, és őszintén beszélsz másokkal, az univerzum támogatását és fényét vonzod be a szívedbe. Ha kihívást jelentő helyzetben vagy, és nehezen tudsz beszélni arról, ami a szívedben van, hívd az angyalokat és kérd a támogatásukat. Azt akarják, hogy tudd, amikor őszintén beszélsz, azzal olyan élményeket hívsz magadhoz, amelyek szeretetteljesen tükrözik azt, aki vagy.

Bővebb üzenet:

Ha úgy érzed, hogy egy személy vagy egy helyzet összezavarja önértékelésedet, vagy akadályozz az öröm megélésében, akkor itt az ideje felemelni a szavadat, és tenni azért, hogy meghallgassnak.

Az üzenet arra bátorít, hogy kezdj el szeretettel kapcsolódni a szívedhez, és keresd meg azt, amit a magad és amit az életed számára szeretnél. Szánj időt annak mérlegelésére , hogy mi a fontos számodra, hová szeretnéd irányítani az energiáidat, és mely dolgok fontosabbak az utad következő szakaszában. Lehet, hogy harcolsz az árral, és nem akarod beismerni magadnak ,hogy valami visszatart , és elhomályosítja a szellemedet. Az angyalok azonban szeretnek téged, és azt akarják, hogy tudd, most az őszinteség a legjobb politika számodra.

Megerősítés: Szerettem és szerettek, okoztam fájdalmat és vétkeztek ellenem.

Csalódtam olyanban, akiben vakon bíztam, és segítő jobbját nyújtotta az, aki bennem csalódott. Lámpát kapcsoltam ott, ahol köszönöm sem kellett volna, és néha esélyt adtam annak, akinek kés lógott a nyelve helyén.

Hallgattam sokszor, pedig szólnom kellett volna magamért, és kiabáltam akkor, amikor senkit nem érdekelt a véleményem.
Nem tudtam mit kezdeni azokkal, akik az elért eredményeikkel kérkednek, de észreveszem, ha valaki belátja a tévedését.
A leghangosabban mindig vérző szívvel nevettem, és elmenekültem az elől, aki átlátott az álarcon.
Tanítok másokat és tanít engem minden ember. Megtapasztalok és asszisztálok mások megtapasztalásaihoz. Hitrendszereimmel küzdök és építem a világomat.

Érzek és érzelmeket váltok ki pár emberből, megbocsátok azoknak, akik miatt elfogy bennem a levegő, de a nevüket nem felejtem el soha. Mindennap válaszokat keresek, és mindennap rájövök, hogy azok bennem vannak. Igaznak vélt gondolataimat lelkesen hirdetem, miközben tudom jól, önmaga világában mindenki Isten.

Sokszor elfáradok és nem értem mit keresek itt, olyankor párás szemmel beállítom az ébresztőórát, mert
a holnap tisztaságában rendületlenül hiszek.

Hegyi László
Férfi titkok

error: Content is protected !!