2024.07.15.

Angyali útmutatás: Vénusz-Szaturnusz együttállás – 2024. március 22., Isteni Bőség rád talál!

 

A tökéletes teremtés és megélés napja.

Az isteni bőség megléte és annak teljes testi átélésének lehetősége a mai nap a maga legnemesebb, legvalódibb minőségében.

Egy gyönyörű teremtő nap, a valódi érzések megélések napja minden hűhó nélkül, amikor nem kell megjátszani semmit, mert láttatja magát a valódi. Az a valódi, a teljes teljesség, mely minden pillanatban jelen van, de ma mégis látszik.

Minden érintés, minden ölelés, minden tánc, minden kimondott szó, minden átélt gondolat vagy érzés a valódi, tökéletesség pillanatát, rezgését rejti magában belül és körülöttünk nemcsak Vénusz és Szaturnusz együttállása miatt, hanem mert mindez a halak jegyében, a belső csend és teljesség, valamint a Vízöntő jövő csillagaiban, az angyali, jóságos, tudatos, magas rezgésű, tiszta energiában történik.

Kicsit talán olyan mint a pillanatkép, amiben benne van a teljesség. Érezhettél már ilyet mikor bambultál, vagy álomban, vagy meditációban, de ma ez minden rezgésben láttatja magát. Ha csak egy pillanatra is el tudod kapni ezt az energiát egy mosolyban, egy tettedben, a környezetedben, egy embertársadra nézve, a természet történéseiben, akkor már biztos lehetsz benne, hogy érzed és érted mi az isteni, ami mindenhol ott van, mindent átölel. Ma szerintem meglátható, megélhető, megtapasztalható, hogy ez a teremtett világ a maga fizikai megnyilvánulásában nem más, mint energia.

A létezés energiája, mely most ebben a sűrű anyagban összpontosul, de mégis csak egy rezgés. Idő ide, tér oda, mégis minden egy nagy vibrálás, rezgés, mely vízszintesen, függőlegesen, átlósan, mélységében, magasságában egy nagy háló, a mindenség, melyben minden a maga tökéletes rendjében működik, rezzen, alakul, történik minden létformában. Megpendíted a háló egyik boglyát és rezeg vele az egész, vagyis valóban minden úgy tökéletes ahogy van, hiszen mindent ez a „nagy kéz” irányít, ezáltal minden jó. És ez a jó van benne minden pillanatban, legyen időnként akármilyen kilátástalan egy-egy helyzet, vagy nehéz, vagy fájdalmas, minden a nagy egész része, melynek egy célja van, a tapasztalás, de minden a jóból indul és a jóba tart.

Ezt élheted meg ma. Próbálj meg elbambulni, hogy átláss a láthatón, és meglásd ezt a láthatatlant, mely mindenben ott rezeg. Ha egy pillanatra megvan, mindig megvan és könnyebben tudod felismerni, és minden annyival könnyebbé válik ezután.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: vasárnapi Telihold a Mérlegben

Budapesti idő szerint vasárnap reggel 8 órakor lesz Mérleg Teliholdunk , amely a Vízöntőben haladó Plútóval kapcsolódik-folytatva a radikális átalakulásunkat.

Nem leszünk egyedül, mert a Mérleg Hold ösztönösen jó társaságba vezet, akikkel zseniálisan tudunk kapcsolódni.

Az okos Mérleg a legmagasabb szellemi energiával, a Vízöntővel alkot trigont: nagy felfedezések és zseniális társulások várnak ránk.

A Kos kardinális, tüzes jegyében haladó Nap a Plútóval: karizmatikus változásokra vagyunk képesek: a közöttük lévő szextil lehetőségeket jelez. „Csak” engedjük el a régi „énünk” sikertelen emlékeit… Annyi mindenből felálltunk már, amelynek az eredménye a bátorságunk és a jólétünk lett.

Amit megteremtettünk, azt emelhetjük magasabb szintre: szerelmes, kreatívabb, egészségesebb energiába.
Erőben nem lesz hiány, ahogy a Halak vizes, változó jegyében tartózkodó Mars alkot 30 fokos fényszöget a Plútóval. Víz és levegő fog össze, hogy a megérzéseinkre bátran hallgassunk. A Mars magasabb oktávja a Plútó: kapcsolatuk mindig eredményes, mert lendületesnek érezzük magunkat. El tudjuk engedni az önbizalomhiányunkat is, vagy a félelmeinket, ami eddig akadályozott a terveink megvalósításában.

A Telihold teremtő fényében a Kos-Mérleg jegyek: tűz és levegő.

A Sorstengelyek is beszállnak: a Mérleg leszálló a Kos felszálló Holdcsomóponttal. A tűz szenvedélye és gyógyító ereje égeti el a régi gondolkodásunkat… Cserébe szenvedéllyel teremtünk.
A Kos felszálló Holdcsomóponttal együtt halad Chiron, a sebzett gyógyító, Merkúr és Eris: bátran ki tudunk lépni a megbetegítő helyzetekből… akkor is, ha saját magunkat betegítettük meg az aggodalmakkal, önbizalomhiánnyal… Ideje felismerni a testi tüneteink mögött húzódó lelki okokat és kezünkbe venni a gyógyulásunkat. A természetes gyógymódok és az egészséges életmód is hatékony.

Ahogy a Halakban együttáll a Vénusz és a Szaturnusz: ideje hosszú távon teremteni, vagy tanulni a vénuszi területeinkről: párkapcsolat, a pénzügyi teremtőerőnk emelkedhet egy magasabb szintre…
Maradjunk a „flow-ban”, mert a Bikában lévő Jupiter a Szaturnusszal kapcsolódva ezt üzeni. Csak érezzük a hullámzást… a megfelelő energiában…és megjönnek a válaszok.

A Vénusz a Bikában haladó Uránusszal is kapcsolódik, amely a felszabadító változások elkerülhetetlenségéről szól.
Igaz, hogy a Vénusz Chironnal a sebzett szerelmeket, vagy fájdalmas pénzügyi emlékeinket is felhozza… de az Uránusz segít változtatni ezen…

Chiron és Uránusz: zseniális gyógyítói energiákról üzen.
A téridő pillanat horoszkópjának Aszcendense az Ikrek levegős, változó jegyében van: legyünk kíváncsiak, vegyünk részt különböző rendezvényeken…mozogjunk, kiránduljunk…

A Nyilas Deszcendens a hitről szól és Pallasz Athéné higgadt bölcsességéről. Így tudunk dönteni a szerződéses viszonyainkban és a párkapcsolatunkban is.

Ez a két tengely is: levegő és tűz-szenvedélyes megoldásokban vagyunk.
Vesta, a fókuszáló képességünk az Ikrekben van, a kettes házban: saját tehetségünkkel megteremtett pénzügyeinkre tudunk koncentrálni a legmagasabb szinteken. Tanuljunk, ha úgy érezzük… fogjunk össze másokkal…

error: Content is protected !!