2024.07.23.

Március 21. csütörtök: Kommunikációval a szabadabb élet felé.

 

Most kommunikációval tudsz orvosolni problémákat, és olyan hibákat amelyek nem előre visznek hanem hátráltató mozgásban vannak.

Legyen az munkahelyi, vagy párkapcsolati kérdéskör.

21-es szám mindig kommunikációt jelent, azt, hogy őszinte, nyílt beszélgetéssel csodát tehetünk a kapcsolataink érdekében.

Megerősítő áldás: Új tavasz kezdete – 2024. március 20.

Felébredt az új élet Napja, elindul egy új. A Nap megérkezett a tavaszi nap-éj egyenlőség pontjához 2024. március 20-án 04:06-kor, ezzel elindít egy új kört életünkben. Ez mindig felpezsdülést, az élet elindulását hozza, mely majd annak kivirágzásához, kicsúcsosodásához érkezik egyszer valamikor. Ez a pillanat tehát valami létbetörése, melyből egy új indul tele energiával, élettel. Azonban ez a kezdet most mégis nagyon visszafogott, hiszen a kos jegyét uraló Mars jelenleg még ugyan a vízöntőben jár, de néhány nap múlva (2024. március 23-án) belép a még csendesebb halak jegyébe és onnan táplálja ezt az elindulást. És nem csak maga Mars van ezekben a visszafogott jegyekben, hanem az őt uraló bolygók is.

A Vízöntőben haladó Mars alá jelenleg ugyanis a bika jegyében sétáló Uránusz és halak jegyében battyogó Szaturnusz adja az energiát. Mikor átlép a halak jegyébe, akkor a szintén bika jegyében sétáló Jupiter és szintén halak jegyében áramló Neptunusz adja az energiát. A bika jegyét utaló Vénusz maga is a halak jegyében van jelenleg. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen még mindig minden a halakról szól, vagyis ebben az elindulásban a láthatatlan létbetörése történik. Itt valami nagyon puha, nagyon csendes indul el. Sem a vízöntő, sem a halak nem dinamikus, mint inkább visszafogott energia. Elindul az új élet tehát, de itt most a láthatatlan, az isteni, a mindent átfogó csendes mutatja meg magát, az, ami bent van, a halakban, a belső világunkban. Elindulunk, mert elindulunk, de itt most ne a megszokott nagy energiára számítsunk. Sokkal inkább az mutatja meg magát, ami majd 2026. februárjában az ugyanezen a ponton, a kos nullán felálló Szaturnusz-Neptunusz együttállásával tárul fel.

Ami akkor, ott, nemcsak Szaturnusz-Neptunusz együttállása, hanem valami nagyon fontos egyéb energia miatt is elindít életünkben egy új szakaszt. Egy olyan új szakaszt, mely mindent megváltoztat.

Ez az elindulás, a mostani tavasz tehát feltárja, belátást enged abba, hogy az új élet küszöbén, 2026-ban mi várható. Erről írok a könyvemben, erről sokat fogok még beszélni, mindent elmondok amit látok, ami alakul.

A lényeg most annak megfigyelése, hogy mi tör most létbe, mit hoz fel, mit tár ki számodra ez a kezdet, mi születik meg, mert minden alakítható, de jó ha tudod, hogy mi az és min kéne változtatni, hogy számodra a legjobbá nőhesse ki magát. Mert ez a kezdet egy sokkal de sokkal nagyobb útra visz minket, mint azt elképzelni tudnád. És ahhoz, hogy ez mindannyiunk számára a legbékésebb, legteljesebb, legboldogabb legyen, a most talán a legfontosabb. De, hogy min kéne változtatni addig, ahhoz első lépésként fel kell tudni ismerni, hogy mi az. Ez mutatja meg magát ezzel a létbetöréssel.

Tóth Gabriella Csillagtenger

error: Content is protected !!