2024.07.23.

Felemelkedett Mesterek üzenetei márciusra: Gyógyító kristályok ereje.

Aura erősítése és védelme a kristályok segítségével

VÉDELMEZŐ KRISTÁLYOK

TŰZACHÁT – Véd a rosszindulattal szemben

AMETISZT (SÖTÉT LILA) – Véd az asztrális támadásoktól és a negatív környezeti energiáktól

HELIOTRÓP – Távol tartja a nemkívánatos hatásokat

KARNEOL – Véd az irigységtől, dühtől, sértődöttségtől, haragtól

KIOSZTOLIT – Véd a rosszindulat és átok ellen. A viszályt harmóniává alakítja át

BRONZÍT – Visszaküldi a negatív energiát a feladójához

ONIX – Véd más emberek negatív energiáitól és mágikus védelmet ad

FLUORIT – Véd a manipulációtól, gondolati befolyástól

SÁRGA JÁSPIS – Utazás közben védelmez

KUNZIT – Aura védelem, véd a nemkívánatos energiáktól, erősíti az energiamezőt, védőburkot képez, távol tartja a tápadó entitásokat és szellemi hatásokat.

LABRADORIT – Misztikus védelmező kő, eltéríti a nemkívánatos energiákat az auráról, megvéd az energiaelszívástól

SUNGIT – Számítógép, mobil telefon káros sugárzásától véd. Erős védelmező hatás az elektroszmoggal, wifivel és mikrohullámmal szemben. Véd a negatív energiáktól.

LAPIS LAZULI – Védelmező, őrző lényekkel áll kapcsolatban. Blokkolja az asztrális támadást és visszaküldi oda ahonnan jött

OBSZCIDIÁN – Erős védelmet nyújt, páncélt von körénk a negatív energiákkal szemben

PREHNIT – Isteni védelmet von körénk. Az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát

RUTIL KVARC – Asztrális támadás ellen véd. A rutiltartalmú kvarc hasznos a terapeutáknak és a tanácsadóknak, mert kiszűri a negatív energiát a páciensekből, ugyanakkor oltalmazza az energiamezőjüket az érzelmi oldás alatt, és akkor, amikor szembesülnek a psziché sötétebb megnyilvánulásaival

RUBIN – Szív védelme, asztrális és érzelmi védelmező

SATTUKIT – Médiumitás és üzenetközvetítés során véd attól, hogy az entitás ne vegye át az irányítást a fizikai test fölött

TIGRISSZEM – Véd az átkokkal szemben

PETALIT – Eltávolítja az auráról az entitásokat, segíti a karma oldást

FEKETE JADE – Aura védelem. Véd a negatív energiáktól

FEKETE TURMALIN

EGYIK LEGERŐSEBB VÉDELMEZO KRISTÁLY.

MAGÁBA SZÍVJA A NEGATÍV ENERGIÁT. VÉDŐBURKOT KÉPEZ A TEST KÖRÜL,.SÁMÁNIKUS KŐ, RITUÁLÉK KÖZBEN VÉD A NEMKÍVÁNATOS ALSÓ ASZTRÁLIS ENERGIÁKKAL SZEMBEN. VÉD AZ ÁTOKTÓL, ASZTRÁLIS TÁMADÁSAKTÓL ÉS BETEGSÉGET HOZÓ RONTÁSOKTÓL

Megerősítés: Azrael Arkangyal áldásos ereje.

Azrael arkangyal gyógyítja a gyász fájdalmát és megvigasztal

Miért tabu még a nevének is az említése? Mert a legtöbben nem szeretnek a halálról beszélgetni, főleg nem a Halál Angyaláról, akiről leginkább valami csontvázas, fekete csuklyás, denevérszárnyas lény jut az ember eszébe. Pedig mindez csak a fantázia szüleménye. Ha félsz a haláltól, vagy elvesztettél valakit, Azrael felvilágosít, meggyógyít és megvigasztal egyszerre!

Ez most a legkevésbé sem egy üdítő, lélekfrissítő, vagy humoros cikk lesz. Lehet, hogy nem fogsz szórakoztatni, de cserébe olyan tudást kapsz, amivel számos félelmednek és szenvedésnek vethetsz véget.

Bizonyára, már vesztettél el valakit. A szülődet, a nagymamádat, a nagybátyádat, a férjedet, gyermekedet, bármely rokonodat. Ha nem volt vele közeli a viszonyod, akkor rövid időn belül túlléphettél rajta és az élet folytatódhatott tovább. De a gyász sajnos egy személyre szabott fájdalom. Különösen, ha a két fél közel állt egymáshoz. Ebben az esetben az életben maradt személy, szabályosan úgy érzi, egy része meghalt a szerettével együtt. Egy kicsit ő is meghal. Ilyenkor végig megy a gyász fázisain. Döbbenet, meglepettség, harag, düh, depresszió, tagadás, sírás és szomorúság. Egy idő után az éles fájdalom tompul, de ott marad a nyoma. Van, aki éveken keresztül gyászol, van, aki néhány hétig. A környezet ilyenkor nem sokat tehet. Lehet, hogy együtt éreznek, de senki sem nyújthat ilyenkor vigaszt. Lehet sokáig nosztalgiázni a barátokkal, sírni a családtagok vállán, de egyik sem fog igazán segíteni, csupán tünetileg kezelik a fájdalmat.

Ilyenkor jól jöhet az égi segítség, közvetlenül attól, aki mindennek részese. Mert nála jobban senki sem érti a Halált.

Azrael nevének jelentése: „Isten segítsége”. Legfőbb feladata segíteni az emberi lelkeknek, hogy a test halálakor, eljussanak a Mennyek Birodalmába. Megvigasztalja, megbékíti a haldoklókat, biztosítja a szenvedésmentes halálukat. Majd segíti a beilleszkedésüket a másvilágon. De képes az elhunyt rokonságának megvigasztalására és gyászuk enyhítésére. Isteni fénnyel és energiával képes elérni, hogy a gyászolók megbirkózzanak a vesztességgel, és idővel továbblépjenek.

Oldja az olyan érzéseket, mint a kétségbeesés, bűntudat, reménytelenség, magányosság, megbánás.

Nem mellesleg a gyászmunkával foglalkozó vállalkozók, tanácsadók, papok és más vallási szervek érzelmi egyensúlyáról és lelkéről is gondoskodik. Megóvja őket a túlzott együttérzéstől, segíti őket abban, hogy megtalálják az a helyzethez illő, helyes és hatásos szavakat, ami segít a rokonoknak.

De nem csak pillanatában jelenik meg, vagy mikor eltávozó lélek van a közelben. Rengeteg embernek van halálfélelme. Egy felől természetes, legalábbis egy bizonyos szintig. De káros tud lenni, amikor az ember egész életét meghatározza. Fél elutazni, kocsiba ülni, gyógyszert bevenni, kóros esetben kilépni az utcára, elaludni, mert attól tart nem ébred fel. A lista hosszú. Ám ő segíthet megérteni a halált, az élet körforgását, hogy mi történik a lelkekkel. Megosztja veled a titkokat, hogy mit fogsz érezni, mi fog veled akkor és utána történni, mi vár rád. Beavat az ismeretlenbe. Hiszen pont, hogy sokan az ismeretlentől félnek. Hogy nem tudják mi vár rájuk a halál után, és mit fognak érezni. Engedd, hogy Azrael fényt gyújtson az elmédben és a szívedben!

Azrael maga nagyon csendes, nyugodt, higgadt és könyörületes.

Tiszteletben tartja a gyászolókat és érzéseiket, miközben maga is megadja annak a módját. Egyáltalán nem félelmetes, maximum komoly. De mikor megölel, megnyugszol. Szinte azonnal oldódni fog a félelmed vagy a fájdalmad. A szavai, a jelenléte megbékít, reménnyel tölt el és balzsammal szolgál a fájó vagy reszkető lelkednek. Néhány beszélgetés vele, és utána a halál már nem az ellenséged, nem a kínzód, vagy nem a félelmed lesz. Hanem a barátod lesz, Azraellel együtt.

Hívd segítségül:

Ha szeretnéd, hogy egy elhunyt lelket átvezessen a túlvilágra,

Ha szükségét érzed annak, hogy egy gyászoló(ka)t támogasson,

Ha tanácsra és megértésre lenne szükséged a halállal, a gyásszal vagy a továbblépéssel kapcsolatban,

Ha vigaszra lenne szükséged vagy más gyászolóknak.

Amennyiben úgy kívánod, gyújtsd gyertyákat, és mond el a következő fohászt:

Azrael arkangyal, vigasztalj meg most engem! Segíts meggyógyulnom. Kérlek, vedd le szívem terhét, segíts felfognom a helyzetben rejlő áldás értelmét. Segíts letörölni a könnyeimet, és összeköttetésbe kerülni a mennybe távozottnál.

Kérlek, töltsd fel tiszta energiával a halott szeretteim és köztem kialakult kapcsolatot, hogy tisztán, érthetően kommunikálhassunk egymással. Tudom, hogy meghalt rokonom (kedvesem stb.) a közelemben tartózkodik, és te, Azrael, mindkettőnkre vigyázol.(Forrás: Forrás: Doreen Virtue )

De ez csak egy példa. E nélkül, a saját szavaiddal is elmondhatod vágyadat, kérésedet és kérheted a segítségét megidézve őt.

 

 

 

error: Content is protected !!