2024.07.23.

Angyalkártya üzenete márciusra: Mámoros szerelem, mély érzelmes együttérzés!

2024. MÁRCIUS 11. HÉTFŐ – 12. KEDD.

Az éteri, finom szépség, a gyengédség és intimitás, a művészi ihletettség idejébe léptünk.

A Halak jegyébe lépő Vénusz magával hozza mindazt a finomságot, érzékiséget és lágyságot, ami a mély érzelmek megszólaltatására hívatott. A mámoros szerelem most éppúgy terítéken lehet, mint az együttérző, önfeláldozó adásvágy.

A Vénuszt uralja azonban nem csak a mély érzelmeket meghívó Neptunusz, hanem a mértéktartás és önbecsülés rezgését képviselő Jupiter is. Ez pedig azt is sugallja, hogy empátiából és önfeláldozásból is van határ. Ha nem rendelkezünk kellő önbecsüléssel és áldozatiságot, mártír szerepeket tartogatunk még magunkban, akkor teremtéseink, választásaink és magatartásunk következménye nem az egység, hanem a kétség (elszakadás, elszakítottság fájdalma) felé tendálhat. Ám ez tudatállapot és választás kérdése elsősorban. Most kiderül, vajon visszatart-e még valamilyen hozott minta az egységélményben való feloldódástól? Vajon fájdalmaink, vagy mélyről jövő örömeink veszik át a főszerepet a kapcsolatainkban?

Ha az elmúlt időszakban megtisztítottuk magunkat a lélek és tudat mélyén rejlő, önvalónkkal nem azonos minőségektől, ha feldolgoztuk a múltat, akkor most vágyaink beteljesülését élhetjük, illetve varázslatot, alkotó erőt és mély lelki harmóniát. Ha még nem, akkor érdemes lemerülni önnön mélységeinkbe, felfényesíteni azt és meglelni az eredendő ősbizalmat, biztonságot…

Hétfőn és kedden is a Kos tüzes jegyében jár a Hold, egyben a Halak csillagkép alatt. A múltból visszatérő, visszaköszönő érzésekkel találkozhatunk, melyek rávilágítanak arra, hogy milyen sorsmunkát érdemes még elvégeznünk.

Kedden lelki erőt meríthetünk, lendületet kapunk új kezdetekhez és szabadsághoz. Vállalásaink, felvállalásaink, sorsfeladataink még nagyobb gyorsítást kapnak – érdemes is belehúzni, csütörtökön tetőznek a tisztító-felszabadító folyamatok!

A hét vége felé járva egyre erőteljesebb élmények segítenek a szabad, önfeledt létezés irányába, vasárnap pedig elérkezünk majd lelkünk legmélyére! A Nap-Neptunusz együttállása által a legtitkosabb, legrejtettebb részeinket is beragyogja a világosságot hozó fény, ideje van a tiszta rálátásnak, amely által minden körbeér, összegződik és kitisztul!

Zentai Anna asztrozófus, Ultrarövid Terápiás Konzulens

Istennők megerősítése: A Természet Asszonya mélyen érez és hevesen szeret. Nem fél megmutatni az erejét és a sebezhetőségét.

A könnyei is éppoly bőségesen záporoznak, ahogy nevetése gyöngyözik. Az erős nő egyszerre gyengéd és hatalmas, egyszerre tud hétköznapi és misztikus lenni. Az önnön valójával harmóniában élő nő ajándék a világ számára. Az Istennő fénye ragyog benne.

Megerősítő üzenet Halak újhold margójára:

Sokszor várjuk a megváltást, hogy valaki, vagy valakik csináljon, már valamit, amitől mi boldogok, gazdagok, egészségesek, szerettetek leszünk, először is találja ki nekünk mire van szükségünk, mire is vágyunk igazán, aztán pedig egyszerűen valósítsa meg.
Bármennyire is jól hangzik, ez nem így működik.

Az elsődleges feladatunk a Naprendszerünkben lévő égitestek energiájának magas rezgésű manifesztációja, amíg a Naprendszer bolygóival nem tudunk mit kezdeni, mit akarunk más Naprendszerek Napjaival?

A Halak Újhold (vasárnap, március 10.) értelemszerűen a Neptunusz uralma alatt van, aki jelenleg ugyancsak a Halakban tartózkodik, s a fent leírt kapcsolódásai révén arra hívja fel a figyelmet, hogy eljött az idő, hogy a régi világműködés után beleálljunk az újba, hogy tudatosítsuk magunkban, hogy mit akarunk, s annak az energiáját indítsuk el.
A Halak mint a Napút utolsó stációja önmagában is hordozza a befejezést, a lezárást, hogy utána valami teljesen új tudjon elindulni. Alacsony rezgésen a Halak az illúzió, a manipulatív önfeláldozás, a látszólagos szeretetre méltó viselkedés mögött belül ingatagság, gonoszság és önsajnálat bújhat meg.

Magas rezgésen ugyanakkor a Halak spirituális tapasztalatokra, transzcendens energiákra, eggyé válásra törekszik. Archetípusa a tisztánlátó, hiszen nemcsak a matériát érzékeli, hajtóereje a vágy, hogy kiszabaduljon a test börtönéből, s életfeladata az isteni jelenlét tanújává lenni itt a 3D-és valóságban.
Vedd vissza a saját életed feletti uralmat, tudd, hogy milyen életet akarsz élni, ne mindig másokat tegyél felelőssé azért, ami nem tetszik.

Fontos, hogy tiszta, egyértelmű gondolataidat papírra vesd (még nem késő) – hogyan is akarom élni az életem. A Halak az összeolvadás a szeparációval szemben, de nagyon nem mindegy kivel, milyen energiákkal olvadunk össze, azonosulunk.

Forrás Internet

error: Content is protected !!