2024.07.23.

Heti Holdnaptár – március 11-17. – Kos hold tüzében elpusztul minden negatív gondolat és energia!

Marsikus, férfias, erős energiákkal indul a hét, ami azt jelenti tetterős, cselekvőkész leszel – bármi is történjék, vagy bármit is követeljen az élet tőled.

Legyen az, munka, vagy magánélet, pénzügyi helyzet, családi összetartó energiák, rokoni, baráti szálak…. Mindez megkövetelt magának, vasárnapi újholddal, egy gyönyörű szép megújító fázist.

Aki ezt meglépte, dolgozott az újholddal, sikerülhet testi-lelki-szellemi szinten megújhodást elnyernie. Ami sok-sok pozitív hatással jár, és jó hatással lesz: az elmére és a testre is egyaránt.

Kos hold adhat egyfajta szenvedélyt az érzelmeinkben, elsöprő energiákat kölcsönözhet, jelenthet sokunk számára. Ami erőt adhat érzelmekben biztosan!

Szerda éjszaka már a komfortos Bikában jár a hold, ami azt jelenti, kényelem, biztonság lesz jelen. A szerelem tüze, ha csökken is, átveszi a helyét a harmónia, az anyagi bőség és a jólét érzése, a bizalom, és a biztonság hatása. Egy olyan lelkiség járja át a lelket, ami  felemel, átléptet bármilyen problémán, akadályon! Most nem tudsz beleragadni a negatív élethelyzetekbe, mert átsegít- és átlendít mindenen a mostani égi helyzet, áldás formájában kapod a sok ajándékot.
Ami azt jelenti, hogy törekszünk: a baráti összejövetelekre, partikra, szerelmi légyottokra, stb. Ami elhozza az öröm, a szerelem érzését, és könnyedség Vénuszi energiáját. Ami lelkileg sok szép dologgal, élménnyel, utazásokkal fel is tölt Mindenkit. Ha csak terv is, de most megváltoztathatod az életedet. Céljaid lehetnek olyan mértékben, hogy átalakulj, fizikai-lelki-tudati értelemben egyaránt.

Pénteken már a Szűz jegyében jár a hold, ami azt jelenti Merkúri energiák lesznek jelen, sok mindent szellemi szinten tudunk megoldani, lelkileg inkább csak elemzés, rendszerezésnek kedvező időszak, de kertrendezéshez, és anyagiak megtervezéséhez is kiváló alkalom a Szűzben járó hold.

Vasárnap családi összetartó energiáknak kedvez minden, Rákban járó hold, igazi érzelmeket szabadíthat fel, ami azt jelenti érzelmeink tetőfokára hágnak, és első most a Család a szó legszorosabb értelmében is.
A Rák mindig valami karmikus leckét jelent, család szempontjából, ami azt jelenti összetartás, testvériség és szülő-gyerek kapcsolat jelentősége most felerősödik, és megsokszorozódik a fontossága!

Összességében: cselekvő- és tetterős hét elé nézünk, amikor a cselekvésnek több jelentősége lesz mint az üres szavaknak, és jelentéktelen ígéreteknek!

Anyagi gyarapodásra, és szórakozásra, valamint családi dolgok rendezésére kiváló napok következnek. Mindenhez kellett a vasárnapi – március 10-i Halak – Újhold, ami elindít egy teljesen másik úton, másik szemléletet adva, sokkal erősebb lehetsz ezáltal lelki szinten, mint korábban. Nem leszel annyira sebezhető.

Ez a Halak újhold legfőbb üzenete!!! Légy érzelmekben felvértezett, nem érhet baj! Lásd meg mindenben a megoldást, és karmikus leckéket tanításként, ne akadályként, vagy bajként, negatív élethelyzetként fogd fel! Hanem pozitív helyzetként tekints rá, múlt és jövő szempontjából egyaránt.

Megerősítő áldás: Töltsd föl szeretettel minden napodat!

Egy mosoly…
Egy jó szó….
Egy őszinte segítség…
Egy szerető ölelés…
Egy baráti tanács…

Ez mind az életünk része!
Adj belőle másoknak is és figyeld meg, Te is ezt kapod vissza cserébe….

Egy kedves mosolyt…
Egy jó szót…
Egy őszinte segítséget…
Egy szerető ölelést…
Egy baráti tanácsot…

Szereteted energiája olyan erőteljes, hogy bármit képes meggyógyítani, még saját jövődet is! Töltsd fel szeretettel minden eljövendő percedet, vonj be alaposan gyógyító erővel minden pillanatot. Így biztosítod magad, hogy mindenből a lehető legjobbat hozd ki!

Mondd el hangosan ezt a megerősítést, minden nap!

“Szeretetet küldök az előttem álló órákba, és hatalmas boldogsággal és harmóniával itatom át az egész napomat, így mások is részesülnek ebből a szeretetből.”

Ne feledd! Amit adsz, azt kapod vissza!

Életfestők

error: Content is protected !!