2024.07.15.

Március 10. vasárnap – Dimenziókapu nyílik, a fellendülés küszöbén.

A hét közepén dimenziókapukat nyit meg a Halakban járó Nap és a Vízöntőben járó Mars, ahogy a Sorstengelyekkel találkoznak. Különleges, mert a Kos felszálló a Mars otthonában van: ezzel bátorságot kapunk.

A Mérleg leszálló Holdcsomópont kardinális levegőjegyében sorszerű találkozások várnak ránk, mivel előző életeink tapasztalatait és kapcsolódásait hozza felszínre.

A Mérleg szeret másokkal találkozni, jókat beszélgetni. Fontos a harmónia és a kreativitás.

A Kos felszálló Holdcsomópont a kardinális tűz jegyében a bátorságunkat és szenvedélyünket erősíti. Akikkel találkozunk, az nem véletlen, hanem sorsszerű.

A Kos tüzes, kardinális jegyének az uralkodója a Mars, aki szextilt alkot a leszállóval, amellyel még hatékonyabbak a megoldások.
Ráadásul ötletből sem lesz hiány, mert két szellemi energia találkozik: a Mérleg esze a Vízöntős zsenialitással.

A Kos felszálló a sebzett gyógyítóval, Chironnal áll együtt, így sorsunk a gyógyulás, amelyhez ötleteket, találkozásokat kapunk és a zseniális gyógyulásunk lehetőségeit.

Chiron a lelki okokat tárja fel és a természetes gyógymódok tartoznak hozzá. Miért hagytuk eddig magunkat elnyomni? Miért nem vettük a kezünkbe a dolgainkat? Miért alkalmazkodtunk már, szinte belebetegedve a párkapcsolatunkba???

Ennek felismeréséhez a Nap a Halakban az elengedést támogatja. Mikor nem volt szeretet az életünkben? Milyen megbetegítő szokásoktól kellene megszabadulnunk, hogy cserébe erősen és bátran élhessük az életünket?

Forrás Felkai Tímea

Megerősítés: Halak Újhold energiája elindul Feléd!

Kommunikációs megoldások.

Most elindulhat egy őszinte beszélgetési hulláma, amivel kapcsolati rendszerünk felemelkedhet, és egyben kitisztulhat.

Tízes számmal elindul egy teljesen új energia, vezetői szám, ami újra indulás lehetőségét generálja és rejti magában. Egy új erő elindulhat, a megújhodás küszöbén átléphetünk teljesen új világba, ahol már a boldogság vár ránk.

error: Content is protected !!