2024.07.15.

Angyali útmutatás szerdára: Töltsd föl szeretettel minden napodat!

Egy mosoly…
Egy jó szó….
Egy őszinte segítség…

Egy szerető ölelés…
Egy baráti tanács…
Ez mind az életünk része!

Adj belőle másoknak is és figyeld meg, Te is ezt kapod vissza cserébe….
Egy kedves mosolyt…
Egy jó szót…
Egy őszinte segítséget…
Egy szerető ölelést…
Egy baráti tanácsot…

Szereteted energiája olyan erőteljes, hogy bármit képes meggyógyítani, még saját jövődet is! Töltsd fel szeretettel minden eljövendő percedet, vonj be alaposan gyógyító erővel minden pillanatot. Így biztosítod magad, hogy mindenből a lehető legjobbat hozd ki!
Mondd el hangosan ezt a megerősítést, minden nap!
“Szeretetet küldök az előttem álló órákba, és hatalmas boldogsággal és harmóniával itatom át az egész napomat, így mások is részesülnek ebből a szeretetből.”
Ne feledd! Amit adsz, azt kapod vissza!
Életfestők

Megerősítés: Megtévesztés!

Valaki nem az igazi arcát mutatja ebben a kapcsolatban.

Ez a lap kedvesen azt sugallja számodra, hogy óvakodj a megtévesztéstől egy kapcsolatban. Ez lehet valamilyen ártatlan dolog, mint például szokványos udvariaskodás, amikor a párod attól tart, hogy megbántana, ha megosztaná veled őszinte érzéseit. Talán te viselsz álarcot, mert nem árulsz el valamit a partnerednek. Valahol mélyen tudod, hogy mire vonatkozik ez a lap.
A szerelem angyalai próbálják védelmezni a szívedet.

Kérlek mondd el a következő könyörgést magadban vagy fennhangon.

“Szerelem angyalai, arra kérlek benneteket, hogy adjatok nagyon világos útmutatást, amelyet könnyen észlelhetek és megérthetek, hogy feltárjátok az igazságot ezzel a helyzettel kapcsolatban a tudatosságom számára.” Ezután vedd észre a megmutatkozó jeleket, és bízz bennük.

Ez a lap arra is emlékeztet, hogy fontos a pároddal szembeni őszinteség. Noha a valódi éréseid megbeszélése kellemetlen lehet, sok szinten javítani fogja a kapcsolatotokat.

error: Content is protected !!