2024.07.15.

Március 5. kedd: Maradjon nyitott a gondolkodásod!

Lelki társad talán nem a te eseted, és nem felel meg az elvárásaidnak.

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: maradj nyitott arra a lehetőségre, hogy a lelki társad esetleg másmilyen lesz, mint amire számítasz.

Ez különösen igaz akkor, ha hajlamos vagy csak bizonyos “típusokkal” randevúzni. Azért húztad ezt a lapot, hogy segítsen felfedezni a lelki társadat.

Ez a lap talán azt jelzi, hogy már bemutattak ennek a személynek, de elkerülte a figyelmedet a romantikus lehetőség. Szánj rá időt, hogy megismerd azokat az embereket, akikkel találkozol, még akkor is, ha kezdetben nincs köztetek vonzalom. Legalább többet tudsz meg önmagadról, és új barátokat szerezhetsz. Hittel és megértéssel fordulj mások felé.

Spirituális fejlődés a munkád, a kapcsolataid része.

Nagyon fontos, hogy megértéssel fordulj mások irányába.

Megbocsátás és tanulás.

Amint elengeded és meggyógyítod a múltat, több szeretetet élsz át a jelenben.

A szerelem angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit. Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.

Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni. Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak. Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.

Megerősítés: Szabadítsd fel magad!

Itt az idő, hogy megint a saját kezedbe vedd életed irányítását.

Mint a képen látható unikornis, te is csapdában érezheted magad. Talán lemondtál az irányításról valaki más javára, vagy úgy érzed, hogy a munkád vagy a kapcsolatod fojtogat. Amint ráhangolódsz önmagadra, érezni fogod azokat a konkrét területeket, ahol érvényes rád ez az üzenet. Még a következő kérdést is felteheted magadnak: “Miben érzem magam korlátozva vagy elnyomva?” Bízz meg a kapott válaszokban!
Ezt a lapot azért küldték a szerelem angyalai, mert meghallották, hogy nagyszerű szerelmet kértél.

A szenvedély megtapasztalásához azonban először meg kell engedned magadnak a mély érzelmek átélését. Eközben lehetséges, hogy beleütközöl valami olyan életterületbe, ahol elégedetlenség rejlik benned. Egyszerűen ezeknek a területeknek az elismerésével rávilágítasz a helyzetre, és teret engedsz az angyaloknak, hogy segíthessenek neked. Amint elkötelezed magad amellett, hogy ismét kezedbe veszed életed irányítását, érzéseid természetes módon megenyhülnek és felélednek.

Ez oda vezet, hogy jobban tudod szeretni önmagadat, társadat és az élményeidet.

error: Content is protected !!