2024.07.23.

Március 4. hétfő: Párkapcsolati és Munkahelyi kérdésekben tudsz emelkedni igazán!

Most a szerelem, és pénzügyi kérdések kerülnek előtérbe, ami azt jelenti: párkapcsolatodban fontos a bizalom, és a hűség.

A munkaügyi kérdésekben pedig megméretésre kerülnek az anyagiak!

Mennyire dolgozol hatékonyan és gazdagon olyan tekintetben, megfizetik-e a munkádat. A befektettet munka egyenesarányban van-e a kapott pénzzel, pénzügyekkel. Ez a két téma, mint kapcsolati és pénzügyi témakör, rendezett-e az életedben?

Megvalósítás.

Új lehetőségeket valósítottál meg, és bőséget hoztál életedbe. Ezek gyümölcseit már most élvezheted.

Reményteli vágyaid beteljesülőfélben vannak. Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint vártad, de a lényeget illetően – béke, biztonság és boldogság – mégis az valósul meg, amit kértél.

Kérd az angyalaidat, hogy segítsenek hinni megvalósító képességedben. Ezzel a hittel Isten és te mindenre képesek vagytok.

Nincs miért aggódnod!

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. .Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen. Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet.

 

Az angyalok veled vannak – és minden rendben van.

error: Content is protected !!