2024.07.15.

Szerelem Angyalainak jóskártyája: Kapcsolatok áldása köszönt Rád.

A bőség angyalainak áldása.

Alakíts ki egészséges, támogató kapcsolatokat a magánéletedben és a munkahelyedet, amelyekből mindkét félnek előnye származik.

Mennyei támogatást kapsz, és olyasvalaki is a segítségedre lesz, aki rendelkezik a terveid megvalósításához szükséges képességekkel és forrásokkal.
Ez a lap azokról az emberekről mesél, akik hatással vannak az életedre, mint például a párod, a házastársad vagy a munkatársad.

Bízz az első gondolatodban vagy érzésedben a partnerkapcsolat szót illetően, hiszen felsőbb éned már tudja az igazságot a téged befolyásoló energiákról.

Ha úgy érzed, hogy bizonyos emberek ellenségesen viszonyulnak hozzád, leltárt kell készítened az emberi viszonyaidról, hogy pozitív energiával töltsd fel e kapcsolataidat, vagy kevésbé legyenek rád hatással.

Kutatások kimutatták, hogy az emberek jövedelme nagyon hasonló azokéhoz, akikkel az idejük nagy részét töltik. Ha olyanokkal lógsz, akik folyton panaszkodnak, téged is a mélybe húznak. Akik azon dolgoznak, hogy jobb legyen az életük és a világ, téged is erre ösztönöznek.

Ez a lap üzleti kapcsolatokra is utalhat. Bízz az első gondolatodban vagy érzésedben. Számos sikeres üzlet a kapcsolatoknak köszönhetően jön létre, ezért aztán lehet, hogy az útmutatás arra vonatkozik: teremts kapcsolatokat vagy csatlakozz egy csoporthoz, hogy üzleti partnerekre találj. Isten elvezet téged a megfelelő emberekhez, hogy támogassa isteni életcélod elérését.

Megerősítés: Engedd el a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseket!

A pénzügyi dolgok felzaklathatnak, ugyanakkor a pénzzel kapcsolatos ellenérzések eltaszítják tőled a bőséget.

Tekintsd a pénzt olyan eszköznek, amelynek segítségével jobbá teheted a világot, és e szemléletváltás következtében támogatást és remek lehetőségeket vonzhatsz magadhoz.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek felismerni és elengedni a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseidet. Ők megértik, hogy a gazdaság álságos és korrupt rendszernek tűnhet számodra, és azt is, ha elkeserítőnek érzed, hogy meg kell dolgoznod a pénzért. Ugyanakkor csakis magadat bántod, ha ellenérzéseket táplálsz a pénzzel vagy azokkal kapcsolatban, akik pénzügyi szempontból hatalmi helyzetben vannak.

Az ellenérzés negatív megerősítés, amely gátolja a manifesztációt és a bőség áradását, mert azt az energetikai jelzést küldi az univerzumnak, hogy valamiből nincs elég, és ezért mások a hibásak.

Tereld a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet pozitív irányba. Gondolj arra, mennyi jót tehetsz, ha megengeded, hogy eljusson hozzád a bőség: jótékonykodhatsz, oktatási vagy gyógyító intézményt alapíthatsz, állatokat menthetsz, befektethetsz olyan találmányokba, amelyek jót tesznek az emberiségnek, elindíthatod a saját újságodat, amely jó híreket közöl, és így tovább.

 

 

error: Content is protected !!