2024.07.23.

Heti Holdnaptár – Február 26-Március 3.: Február utolsó hetének áldása.

A hét: Mérleg holddal indul, amit a Vénusz bolygó ural, ami azt jelenti, könnyű, laza beszélgetéseknek itt a helye. Baráti találkozók színtere, most meghittséget, örömöket adhat.

Kisebb utazások, lazulások és maga a szabadság lehet sokunk legfontosabb élet tere. Most valóban kiléphetsz a komfortzónából, a negatívból pozitívba.

Csütörtök már a mélységről, tudatalattiról szól, lélek legmélye megméretésre kerül. Ami azt jelenti, hogy az érzelmi sebek felszínre jönnek, gyógyulni tudunk érzelmileg biztosan.

A skorpió csillagjegy Mars bolygó uralma alatt áll. Szombaton délután már a Nyilasban jár a hold, ami megint kedvez a vidámságnak, életörömnek, utazásoknak, kalandoknak.
Nyilast a Jupiter bolygó uralja, szerencse bolygója, most érdemes az élet napos oldalára figyelni, nem mindig a negatívra fókuszálni.

Összességében, könnyed hét elé nézünk, főként a hét, vidámságról, utazásról, kalandokról és szabadságról kell hogy szóljon, a hét közepén, erős, radikális érzelmi változások várhatóak. Előjönnek lelki sebek és sérelmek, ezek felszínre kerülnek, és ahogy szembenézel a sötét oldaladdal úgy oldódik ki minden, meggyógyulsz.

Erő legyen mindenkivel.

Itt az ideje, hogy megmutasd az erődet. Az erő biztonságot ad, amennyiben szeretettel társul.

A Teremtő teljes ereje benned van. Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.

Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isteni szeretet hatalmához.

Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.

Megerősítés: Világ.

Mihály arkangyal jóslata.

Jól végzett munka. Öröm, elégedettség, hála. Út a megvilágosodás felé.

Az angyalok azért küldik ezt a kártyát, mivel szerencsésen teljesítettél valami fontos dolgot. Gratulálnak neked a jól végzett munkáért. Kész vagy arra, hogy valami új felé haladj. Élvezd a beteljesülést, és veregesd meg a válladat a bámulatos teljesítményedért.

Spirituálisan növekedtél, és az Univerzum megértésének egy magasabb szintjére kerültél. Jelentős megvilágosodást tapasztalsz, és növelted az öröm érzetének tudatosságát. Csodálatos hálát érzel.

Egyéb jelentések: tökéletesség. következő szintre jutás. Jutalmat kapni. Új ház, vagy munka. Kozmikus éberség. Tehetségek használatának felismerése. Szabadság.

Mihály arkangyal átnézi isteni életcélodat, hogy mi az a szerep, melynek betöltésére lelked megszületett. Hívd őt, hogy mutasson utat a következő lépéshez, és adjon bátorságot, erőt, hogy megtedd azt.

 

 

error: Content is protected !!