2024.07.23.

Február 24. szombat: Szűz Telihold + 10 M teremtő nap varázsa, megtalált Boldogság.

 

Szombat: duplateremtő mágikus energiát hordoz magában, egyszer 10 M teremtő napot, másodsorban egy Teliholdat (Szűz jegyében), ahol el tudjuk képzelni mindazt amit szeretnénk a materialista világban.

Bőséget és családot, boldog párkapcsolatot.

Egyszer, egy erős teremtőerő és másodsorban telihold a föld jegyében, ami együttesen hatalmas, radikális változásokat eredményez és gerjeszt.

Megerősítés: Óvakodj azoktól az emberektől, akiknek nincs lelkiismeretük. Úgy bántanak másokat, hogy közben nem éreznek bűntudatot. Megjátsszák az érzelmeket, csak épp nem érzik, mert nem tudnak szeretni. Honnan ismered fel őket?

1. Elcsavarja a fejedet hízelgéssel és eltúlzott szeretettel. Elhiteti veled, milyen sok közös van bennetek, hogy te vagy a tökéletes társ számára.

2. Felkelti az együttérzésedet az önsajnálatával. Előadja, hogy vele milyen igazságtalanul bánt az élet. Arról persze nem beszél, ő mit tett másokkal. Természetesen ő ártatlan, semmi mást nem akar, csak békében élni. Ugyanakkor azt tapasztalod, hogy állandó feszültségben van, mindig drámázik valami miatt, aminek persze legfőképpen te vagy az oka.

3. Tagadja a saját manipulációit, szándékosan félreértelmezi a szándékaidat, és felháborodva visszautasítja, ha szembesíted a tényekkel. Úgy forgatja a szavakat, hogy végül te érezd rosszul magad. Megpróbálja elhitetni veled, hogy nem az ő bántalmazó viselkedésével van a probléma, hanem a te reakcióiddal.

4. Hazudik. Mindenre van magyarázata, még akkor is, ha nem kell megmagyarázni semmit. Folyamatosan másokat okol, semmi sem az ő hibája… Hol a körülményeknek, hol pedig valakinek az áldozata. Ha hazugságon kapod, akkor sem mutat megbánást, nem jön zavarba.

5. A kapcsolat elején lehozná a csillagokat is az égről, hogy elnyerje a bizalmadat, aztán olyanokat tesz, amikkel kételyt ébreszt benned… Már nem tudod, hol van a helyed az ő életében, szívében. A hallgatásával, sértettségével büntet… ha számon kérsz rajta bármit, hirtelen ideges lesz. Végtelenül önző, elszívja az energiádat és felemészti az életedet.

6. Nem ismersz rá a saját érzéseidre, a szerelmed és szenvedélyed átalakul benned szorongássá. Azt hitted, te vagy az egyetlen, aki boldoggá tudja őt tenni, de már érzed, hogy neki mindegy ki van mellette… Többet sírsz és kérsz bocsánatot, mint addig bármikor életedben. Fogalmad sincs, hogy mi történt a régi, laza, vidám éneddel. Úgy érzed, hogy kimerült és üres vagy. Szétesik az életed, túl sok pénzt költesz, barátaidat elhanyagolod, és kétségbeesetten keresed, hogy mi lehet ennek az oka. Mi lehet a baj veled?!

7. Neki mindegy, hogy mennyire bánt téged, – nem tudja vagy nem is érdekli a fájdalmad – bármit teszel vagy mondasz, kiforgatja – azt érezteti veled, hogy minden a te hibád. A jó tulajdonságaidat figyelmen kívül hagyja és felhánytorgatja az összes hibádat, persze felnagyítva és eltorzítva. Elhiteti veled, hogy nem vagy jó semmire és nem kellesz senkinek.

Van-e kiút az ilyen kapcsolatból?

Ha elküldöd, esküdözik, ígérget, kérlel, könyörög, fenyegetőzik, csak hogy visszafogadd… és te engedsz az érzelmi zsarolásnak, mert hiszel neki újra és újra… úgy tűnik, most minden jóra fordul, de aztán kezdődik megint elölről… ugyanaz a lemez forog szakadatlanul… kezded feladni a reményt, mert nem változik semmi… Megérted lassan, hogy nem tudod őt „megmenteni”, bármit is teszel, bármekkora áldozatot is hozol azért, hogy együtt maradjatok…

…És egy reggel arra ébredsz, hogy elég volt! Végre tisztán látsz mindent. Nem őt kell megmentened, hanem saját magadat! Önmagadat kell megmenteni. Tőle. Dönteni. Befejezni. Végleg. Elmenni… Vissza sem nézni… nem bosszút állni, csak elengedni… elengedni a fájdalmat, a megaláztatást… a hamis illúziókat, hogy biztosan szeret, csak nem tudja kimutatni, és egyszer majd megváltozik… Már tudod, hogy ez az “egyszer” soha nem jön el. És akkor döntesz.

Először talán lehetetlennek tűnik a szakítás, de egy idő után könnyebb lesz, lassan múlik a fájdalom… újra megtanulsz örülni, becsülni, szeretni és értékelni magadat, az életedet.

error: Content is protected !!