2024.07.15.

Misztikus tündérek üzenetei hétfő estére: 26 igazság, hogy újra a szíveddel tudj dönteni

A tudatos életvezetés kulcsai

1. Fogadj el másokat olyannak, amilyenek (és az általuk hozott döntéseket is), még akkor is, ha nehezen érted meg hitüket (hiedelmeiket), indítékaikat vagy cselekedeteiket!

2. Szakíts a rossz szokásaiddal és érdekkapcsolataiddal, amelyek útjában állnak életcéljaid elérésének!
3. Hozz létre egy baráti társaságot, akikkel megoszthatod reményeid, álmaid, bánatod és boldogságod!
4. Naponta döntsd el, hogy sikeres és boldog leszel – jöjjön, aminek jönnie kell- akkor a jó dolgok rád találnak. Az utad során látott probléma-torlaszok nem útlezárások, csak kisebb akadályok.
5. Fedezz fel új dolgokat, és kísérletezz! Az Univerzum sok lehetőséget kínál a komfortzónádon kívül, neked pedig sokat kell még adni. Minden alkalommal, amikor kipróbálsz valami újat, többet fogsz tudni magadról.
6. Bocsáss meg másoknak, mert a harag csak elnehezíti a szíved, és boldogtalanságra és gyászra inspirál. Szárnyalj! Ne feledd:mindenki követ el hibákat.

7. Fejlődj, növekedj! Hagyd magad mögött gyermekkori démonaid! Többé nem bánthatnak, nem állhatnak az utadba.
8. Reméld a legjobbakat, és soha ne felejtsd el, hogy bármi lehetséges, amíg elkötelezett maradsz a feladatod mellett!
9. Hagyd figyelmen kívül az elmédben feltoluló negatív gondolatokat, a füledben visszhangzó negatív hangokat! Inkább az álmaidra koncentrálj, és emlékezz az elért eredményeidre! A múltad fájdalmas lehet, de vagy újraélheted, vagy tanulhatsz belőle. Minden nap lehetőséged van egy új holnap megteremtésére.

10. A jövő felé nyitott gondolkodással közeledj! Próbálj meg minden nap valami újat tanulni, és növekedni fogsz a Tudásban!
11. Tudd, hogy bármilyen rossznak is tűnnek a dolgok, mindig jobbak lesznek! Még a legzordabb telet is mindig a tavasz melege követi.
12. A szeretet töltse be a szívedet a gyűlölet helyett! Amikor gyűlölet van a szívedben, nincs hely semmi másnak, de ha szeretet van benned, akkor van tere a végtelen boldogságnak.
13.Bölcsen gazdálkodj az időddel és kiadásaiddal, és kevesebb stresszt és aggodalmat fogsz elszenvedni. Az élet legfontosabb dolgait helyezd előtérbe, és a kevésbé fontos dolgok ne vonják el a figyelmed!

14.Vedd észre a szegény, gyenge, tehetetlen vagy szenvedő embereket! Mindig ajánld fel számukra a kedvességed és megértésed, és lehetőség szerint a fizikai és anyagi segítséget! Ne feledd: Isten kegyelméből így juthatsz leggyorsabban előre az utadon.
15. Nyisd ki a szemed, és öleld át magad körül a teremtett világ szépségét! Még a legrosszabb időkben is sok mindenért hálás lehetsz.
16.Játsszva élj! Soha ne felejts el örülni a legapróbb dolgoknak, és önfeledten nevetni az úton! A siker boldogság nélkül semmit sem jelent.
17.Kérdőjelezz meg mindent, mert azért vagy itt, hogy tapasztalj, tájékozódj és tanulj! Csak azért, mert valami ősi bölcsességnek látszik, még nem jelenti azt, hogy igaz. Keresd meg az összefüggéseket, és gondolkodj el rajtuk (majd vond le a következtetéseket) !
18.Lazíts! Ne engedd, hogy az aggodalom és a stressz uralja az életedet! Ne feledd: a dolgok megtételének mindig van egy olyan módja, amely végül sikerre vezet!

19.Oszd meg tehetséged, készségeid, tudásod és időd másokkal! Minden, amit másokba fektetsz, megsokszorozva fog hozzád visszatérni.

20. Próbáld meg újra és újra, még ha álmaid elérhetetlennek is tűnnek! Meg fogsz lepődni azon, hogy miket fogsz így elérni.
21.Használd a legjobb tudásod szerint kegyelmi ajándékaidat, képességeid! Az elpazarolt tehetségnek nincs értéke. A befektetett munka által támogatott tehetség mindig váratlan jutalmakat hoz.

22.Értékeld azokat a barátokat és családtagokat, akik támogattak és bátorítottak, és légy mellettük te is, amikor szükségük van rád!

23.Dolgozz keményen minden nap azért, hogy Istennek tetsző módon élve a legjobb ember legyél, de soha ne érezd magad bűnösnek, ha nem érted el a céljaidat! Minden napkelte újabb esélyt kínál.
24.Nézz mélyen a körülötted lévők szívébe, hogy megértsd, miért teszik azt, amit tesznek, és látni fogod a bennük rejlő jóságot és szépséget!

25.Ha mindvégig követed fejlődésed nyomvonalát, és elkötelezett maradsz az utadhoz, a végén a siker vár.

26. Amikor rossz emlékek vagy bánat ostromol, fókuszálj egy boldog pillanatra! Ne zavarja semmi sem az álmaidat! Ehelyett összpontosíts a képességeidre és egy szebb holnapra!

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023.
Késmárki László:A létezés kulcsa A tudatos életvezetés nagy könyve Ankh kiadó 2021.

Megerősítés: Óvakodj azoktól az emberektől, akiknek nincs lelkiismeretük.

Úgy bántanak másokat, hogy közben nem éreznek bűntudatot. Megjátsszák az érzelmeket, csak épp nem érzik, mert nem tudnak szeretni. Honnan ismered fel őket?

1. Elcsavarja a fejedet hízelgéssel és eltúlzott szeretettel. Elhiteti veled, milyen sok közös van bennetek, hogy te vagy a tökéletes társ számára.

2. Felkelti az együttérzésedet az önsajnálatával. Előadja, hogy vele milyen igazságtalanul bánt az élet. Arról persze nem beszél, ő mit tett másokkal. Természetesen ő ártatlan, semmi mást nem akar, csak békében élni. Ugyanakkor azt tapasztalod, hogy állandó feszültségben van, mindig drámázik valami miatt, aminek persze legfőképpen te vagy az oka.

3. Tagadja a saját manipulációit, szándékosan félreértelmezi a szándékaidat, és felháborodva visszautasítja, ha szembesíted a tényekkel. Úgy forgatja a szavakat, hogy végül te érezd rosszul magad. Megpróbálja elhitetni veled, hogy nem az ő bántalmazó viselkedésével van a probléma, hanem a te reakcióiddal.

4. Hazudik. Mindenre van magyarázata, még akkor is, ha nem kell megmagyarázni semmit. Folyamatosan másokat okol, semmi sem az ő hibája… Hol a körülményeknek, hol pedig valakinek az áldozata. Ha hazugságon kapod, akkor sem mutat megbánást, nem jön zavarba.

5. A kapcsolat elején lehozná a csillagokat is az égről, hogy elnyerje a bizalmadat, aztán olyanokat tesz, amikkel kételyt ébreszt benned… Már nem tudod, hol van a helyed az ő életében, szívében. A hallgatásával, sértettségével büntet… ha számon kérsz rajta bármit, hirtelen ideges lesz. Végtelenül önző, elszívja az energiádat és felemészti az életedet.

6. Nem ismersz rá a saját érzéseidre, a szerelmed és szenvedélyed átalakul benned szorongássá. Azt hitted, te vagy az egyetlen, aki boldoggá tudja őt tenni, de már érzed, hogy neki mindegy ki van mellette… Többet sírsz és kérsz bocsánatot, mint addig bármikor életedben. Fogalmad sincs, hogy mi történt a régi, laza, vidám éneddel. Úgy érzed, hogy kimerült és üres vagy. Szétesik az életed, túl sok pénzt költesz, barátaidat elhanyagolod, és kétségbeesetten keresed, hogy mi lehet ennek az oka. Mi lehet a baj veled?!

7. Neki mindegy, hogy mennyire bánt téged, – nem tudja vagy nem is érdekli a fájdalmad – bármit teszel vagy mondasz, kiforgatja – azt érezteti veled, hogy minden a te hibád. A jó tulajdonságaidat figyelmen kívül hagyja és felhánytorgatja az összes hibádat, persze felnagyítva és eltorzítva. Elhiteti veled, hogy nem vagy jó semmire és nem kellesz senkinek.

Van-e kiút az ilyen kapcsolatból?

Ha elküldöd, esküdözik, ígérget, kérlel, könyörög, fenyegetőzik, csak hogy visszafogadd… és te engedsz az érzelmi zsarolásnak, mert hiszel neki újra és újra… úgy tűnik, most minden jóra fordul, de aztán kezdődik megint elölről… ugyanaz a lemez forog szakadatlanul… kezded feladni a reményt, mert nem változik semmi… Megérted lassan, hogy nem tudod őt „megmenteni”, bármit is teszel, bármekkora áldozatot is hozol azért, hogy együtt maradjatok…

…És egy reggel arra ébredsz, hogy elég volt! Végre tisztán látsz mindent. Nem őt kell megmentened, hanem saját magadat! Önmagadat kell megmenteni. Tőle. Dönteni. Befejezni. Végleg. Elmenni… Vissza sem nézni… nem bosszút állni, csak elengedni… elengedni a fájdalmat, a megaláztatást… a hamis illúziókat, hogy biztosan szeret, csak nem tudja kimutatni, és egyszer majd megváltozik… Már tudod, hogy ez az “egyszer” soha nem jön el. És akkor döntesz.

Először talán lehetetlennek tűnik a szakítás, de egy idő után könnyebb lesz, lassan múlik a fájdalom… újra megtanulsz örülni, becsülni, szeretni és értékelni magadat, az életedet.

error: Content is protected !!