2024.07.15.

Február 18. vasárnap: Lezárás az újrakezdés jegyében!

Valami véget ért, és érdemes szembesülnöd vele. Nincs tovább!

Ami nem megy azt nem kell erőltetni, s, ideje lenne elengedni mindazt ami már nem adja meg számodra azt, amit szeretnél, akár fizikai vagy érzelmi esetleg tudati szinten sem.

A holisztikus gyógymódok (mind relaxáció, masszázs, alternatív terápia) most csodát tehetnek, test-lélek-szellem egységessége egyensúlyba kerül főként ha foglalkozol magaddal!

Megindul a lelki gyógyulás, de ahhoz valóban az kell – elengedj olyan dolgokat, tulajdonságokat amelyek nem építenek már, hanem inkább lehúznak, negatív élethelyzetet teremtenek. Ideje elindulni a fény felé, lezárni mindazt ami már nem pozitív.

Megerősítés: Tedd a dolgod!

A bőség angyalainak áldása.

Nem elég álmodozni vagy imádkozni. Pozitív dolgokat is kell cselekedni, melyekhez isteni útmutatást kapsz. H állhatatosan dolgozol a legfontosabb céljaidért, munkád gyümölcsöző lesz.

Ha ezt a lapot húztad, ne úgy gondolj rá, mintha büntetést kaptál volna. Senki nem kételkedik a munkamorálodban, senki nem vádol azzal, hogy nem teszel meg mindent az életcélod eléréséért. Ez a lap arra emlékeztet, hogy miközben kerülöd a vizualizációk, a megerősítések és a felajánlások manifesztációs csapdáját, sajnos nem veszel tudomást a belső útmutatásról, amely azt javasolja, hogy cselekedj.

Az élet az együttműködésről szól, a születésünktől egészen eltávozásunk pillanatáig. Állandóan együtt dolgozunk más emberekkel, az angyalokkal és Istennel. Ha nem tesszük a saját dolgunkat, nem az lesz az eredmény, amire számítunk.

Átadás és elengedés!

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.

Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: “De fogok-e valami jobbat találni helyette?”, akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul.

A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

 

error: Content is protected !!