2024.07.15.

Február 15. csütörtök: Döntések és választások idején…..

A mostani energiák türkében a döntéseink lesznek velünk, nagyon fontos, szívvel vagy ésszel döntsünk-e?

A családi összetartó energiákról szól minden, és nagyon fontos előtérbe helyezni a lelki kérdéseinket is. A család fontossága növekszik.

Az érzelmeink általi döntések kerülnek főszerepbe, és java részben ezek a választásaink is lesznek döntős fontosságúak.

Hinni és megérteni a másikat, a családot hozni előtérbe, ezek mind-mind meghatározó jelentőséggel bírnak.

Megerősítő üzenet: Különválás.

Közeledik az idő, amikor külön élsz majd a párodtól.

A szerelem angyalai segítenek neked abban az időszakban, amikor a partneredtől külön élsz.

Ez a lap a társadtól távol töltött időben érkező angyali támogatást jelzi. Amíg külön lesztek, az angyalok segíthetnek egészséges tevékenységekkel eltölteni az időt, ami jobbá teszi jelenlegi vagy jövőbeli kapcsolataidat.

Ez a lap jelezhet átmeneti egyedüllétet, mint például párod üzleti útjának idejét vagy egy olyan életszakaszt, amikor egyedülállóként élsz, és a következő kapcsolatodra készülsz. Házasságon belüli különválást vagy válást szintén jelenthet.

Kérd az angyalok segítéségét, hogy támogatást és útmutatást adjanak ezekben az átmeneti időszakokban.

Segíthetnek felfedezni azt a mély gyógyulást, amelyet az egyedül töltött időben szerezhetsz, és ez felkészít kapcsolati pályafutásod elkövetkező időszakára.

Családi problémák gyógyítása a kulcs, és ez is lenne most a cél!

Szerelmi életed szempontjából előnyös, ha megbocsátasz a szüleidnek.

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak.

A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.
Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését. Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”

Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.

Először önmagadat szeresd!
Önbecsülésed hatására megnő a vonzerőd.

Ha több romantikára vágysz, először vizsgáld meg önmagadat (természetesen szeretettel, nem pedig kritikus szemmel). Minél jobban szereted azt, aki vagy, annál inkább érezheted mások szeretetét is. Ez azt jelenti, hogy feladatodul tüzöd ki, hogy megfelelő módon törődj magaddal, ami maga után vonhatja azt, hogy magabiztosabbá válsz. Ne aggódj: határaid megerősítésével együtt is még mindig nagyon szeretetreméltó lehetsz.

Ez talán azt jelenti, hogy egyedül töltesz egy kis időt ahelyett, hogy kapcsolatban élnél. Ebben az időszakban belemerülhetsz az önvizsgálatba, hogy megértsd a szerelmi életedre jellemző mintákat. Végül felelősséget vállalhatsz minden eddigi kapcsolatod esetén azért, hogy te vonzottad a kapcsolatot, és beleegyeztél annak létrejöttébe.

A szíved gyógyítása érdekében keresd meg az áldásokat és a leckéket, amelyeket az egyes kapcsolatok hoztak számodra. Például megerősödtél, esetleg függetlenebb vagy türelmesebb lettél korábbi kapcsolataid következtében? Ha igen, akkor minden mást engedj el a múltból a leckék és a szeretet kivételével.

Ez a lap annak fontosságát hangsúlyozza, hogy előbb önmagadat szeresd – különösen, amikor a következő kapcsolatodra készülsz, vagy azt a kapcsolatot gyógyítod, amelyben éppen élsz. Amint önbecsülést szerzel, kezdesz több szeretetteljes embert vonzani az életedbe. Ez egészséges barátságokhoz és szerelmekhez vezet majd, amelyek a kölcsönös tiszteleten alapulnak.

 

error: Content is protected !!