2024.07.23.

Február mágikus üzenete: Mázsás súlyú terhek szakadnak le rólunk!

Az érzelmek hullámhosszán, így meg lehet fogalmazni a tél utolsó hónapját.

A február mivel a kettes számot adja ki, azt jelenti hogy érzelmek, lélek vagyis a párkapcsolati dolgaink előtérbe helyeződnek.

Akinek van azért, akinek nincs vagy ez hiányzik az életéből, pont azért!

A lényeg, hogy sokunkat foglalkoztat a témakör, mivel az érzelmeink megfelelő működése nagyon fontos bármilyen kapcsolati rendszerünket illetően. Legyen az munkahelyi, baráti, szerelmi, vagy rokoni, családi vonatkozás. Az, hogy bátran áramoltassuk az energiánkat a másik felé, irányába, ahhoz nyitottnak kell lenni. A legmegfelelőbb, legrövidebb út az őszinte beszélgetés, a tiszta kommunikáció. Ha ez működik két fél között, a kapcsolat is jobb, kiegyensúlyozottabb, a problémák orvosolhatóak, meg tudjuk szellemileg is oldani, amely a jó érzelem, a lelki élet velejárója.

Ezért roppant fontos, hogy tudjunk a másikkal szót érteni, ne akadjon meg a kommunikáció, merjük kibeszélni az érzéseinket a másiknak, ezáltal sokkal gördülékenyebbé és felszabadultabbá válik a kapcsolat.

Megerősítés: A szerelem újjászületése, a férfi és a nő újjászületése.

A február hónap talán az év legdinamikusabb, legtöbb változást, legerősebb megtisztulást és legnagyobb megújulást hozó hónapja lesz. Sok minden letisztul most, ha kell radikális úton is, s eljön a nagy teherletétel ideje is! A nagy felszabadulás ideje! Mázsás súlyú régi terhek szakadnak le rólunk elsöprő erővel. Végre.

Az a csodálatos és tiszta Új Energia ugyanis, amely 2023-24-ben elérte a földet most „horgonyzódik” le, most ölt testet legerősebben fizikai szinten. Ennek egy domináns hatása lesz majd még idén a szeptembertől, novemberig tartó időszak is, mely szintén kiemelten a régi struktúrák radikális lebontásáról szól. De most érdekes módon elsősorban a Vénusz, a Mars és a Plútó közös tánca révén a férfi és női energiákat és a párkapcsolatok világát érinti.

Emellett a február az anyag világában – így a pénzügyi dolgokban is – hoz zsigeri szintű nagy megtisztulást, a régi rendszer nagy megroppanásával, de elsősorban a párkapcsolatok világában hoz hatalmas felszabadulást. A férfi, női szerepek terén. A két nemnek az egymáshoz kapcsolódása terén, így a szer-elemben is. Általában is az érzelmi élet terén. A cél, visszatérni az Örök Értékekhez és a Tisztasághoz. S a nagy Égi Cél, hogy régről (akár előző életekből!) cipelt mázsás súlyú, a lélek mélyén megbújt (akár karmikus) terheket végleg és teljesen lerakjunk végre.

Hogy így tudjon a Férfi és a Nő – immár terhektől és blokkoktól mentesen szabadon – tisztán újra kapcsolódni egymáshoz, igaz szerelemben.

Szélsőséges hatások kísérhetik, hiszen a Plútó nem ismer kompromisszumot. Azaz, azon párkapcsolatok, melyek szilárdan az Örök Érték talaján állnak megtisztulnak régi terheiktől és teljesen megújulnak, s egy magasabb szintre lépnek fel. Amelyek ennek nem felelnek meg (múlandónak bizonyulnak vagy a próbát nem állták ki) azok ketté törnek, ha kell véget érnek, mert nem képesek a megújulásra és nem bírják el a tiszta Új Energia érkezését. Itt most csak a Plútó és a Szaturnusz mércéje számít: benne van -e a Lélek Tűz ereje a kapcsolatban, összefűzi -e ez a feleket a mélyben? Benne van -e a mélyben egy nagyon mély, szavakkal szinte megmagyarázhatatlan szövetség? Illetve, időtálló és időntúli -e a kapcsolat? Ha ezek ott vannak, akkor minden nehézség ellenére a kapcsolat a februári nagy tisztító vízben újjászületik, a szövetség még erősebbé válik és a szerelem a Férfi és a Nő között egy magasabb dimenzióba – magasabb szintre – lép.

Mert úgy tűnik, a Férfi és a Nő Nagy Szövetsége, a SZER-ELEM kulcsfontosságú az Új Kor születésében.

De ezt terhelten, előző életes béklyókban, görcsös elvárásokban, merev szigorúságban, érzelmi sebektől lehúzva, félelmektől gúzsba kötve nem lehetett volna tovább vinni. Csak a belső szabadság szárnyaló állapotában, melyben a két fél EGYÜTT SZÁRNYAL tovább, az isteni minőségek felé törve. Hiszen a Plútó, a Mars és a Vénusz közös táncát a Sas (Égi Turul) csillagai vezérlik! Ezért most azok az Örök Párok, akik egy magasabb szellemi vezérlet alatt állva a magyarság szent küldetésében vesznek részt, ebben az időszakban csak még szorosabbra fonják szövetségüket.

A csillagképi környezet mindehhez a királyi Bak, annak is a feje. Különleges helyről van szó az égen, hiszen csak a Bak csillagképnek van két alfa csillaga! És varázslatos módon februárban – „véletlenül” épp a Plútóval való találkozásuk után – ehhez a dupla alfa csillaghoz együtt ér el a Vénusz és a Mars! Február 16-17-18. napjaiban kapunk egy teljes rálátást a múltra. Arra látunk rá teljesen mi az, ami igazi érték, ami igazi kincs és amit nem szabad félretenni (bár lehet majdnem elmentünk mellette). Meglátjuk milyen fontos nekünk és milyen komoly ereje van az életünkben. Olyan, ami által mi magunk is jobban tudjuk uralni a sorsunkat, ami egyfajta „hatalmat” ad. A sorsuralásban, a királyi élet megteremtésében segít nekünk! Ez a Mars-Vénusz közös tánca által elsősorban egy szerelem, egy férfi-nő kapcsolat erejéről üzenhet. Hogy ketten együtt, kéz a kézben tudunk Fényt mutatni a világnak.

Mivel a Plútó maga regeneráló minőség is, így a február 14. és február 17. napjai egyben az érzelmi életünk, és egy szerelem gyógyulásában is nagy segítség lehet. Valamint minden korábbi nehéz helyzet teljesen átfordítható vele, magasabb szintre emelkedve.

Egy más aspektusból nézve a női és férfi sorsokban is komoly tisztulást jeleznek február hetei (főleg a február 10-25. közötti időszak). Február 13-14. idején ugyanis a Mars, majd február 16-17. napjaiban a Vénusz is átlép a bak zodiákus jeléből a Vízöntő zodiákus jelébe és együttállnak a vízöntőben haladó Plútóval, hogy ezt követően február 22-n ők maguk is szoros együttállásba lépjenek a tisztaság jegyében a királyi Bak csillagai alatt. Érdekes megfigyelni itt is, hogy a Mars-Vénusz együttállása február 22-n csak a Plútóval való ölelkezésük után következik be! Gyönyörű nász lesz. Gyönyörű újjászületése a szerelemnek. Varázslatos dimenzióugrás a próbákat kiállt, megtisztult, mély szövetségben létező Örök Párok számára. A közös sorsuralás szellemi vezérletével.

Egy olyan folyamatról van szó tehát februárban a női és a férfi szerepek témájában, mely mély belső útként megélve a régi terhektől, múltbeli lehúzó káros béklyóktól és főleg a félelmektől segít teljesen (!) megszabadulni. De nem csak segít, egyben most ki is követeli azt! Ide tartozhatnak akár előző életekből – vagy jelen életből – hozott mélyre temetett érzelmi sérülések, rejtett blokkok, félelemből fakadó önkorlátozó hatások vagy komoly önértékelési problémák, melyek alól itt az idő felszabadulni. Teljesen. Ehhez is megkapjuk most az erőt!

Azért, hogy az igaz SZERELEM, a Férfi és a Nő Szent Szövetsége újra sorsuraló tényezővé váljon a világban. Mert ez a legnagyobb erő.

Érdemes ezért ezt az időszakot most tudatosan arra használni, hogy ezzel bátran szembenézünk, dolgozunk rajta (magunkon), akár segítséget kérve terápiában is. Ugyanis a februári időszak egyik nagy ajándéka pont az, hogy felszínre hozza mindezt (végre ráláthatunk), másrészt nagy erővel, sokkal gyorsabban lehet haladni vele. Most sokkal gyorsabban lehet átütő eredményeket elérni ebben a témában! (Régi merev struktúráink, önkorlátozó programjaink és félelemből húzott falaink lebontásának témájában.)

Mindez persze nem csak a párkapcsolatok témájában gyorsul most fel. Hanem általában is, a „hatalmi struktúrák” témájában, a fennálló merev, idejétmúlt (vagy szeretetnélküli) rendszerek – így akár a pénzügyi rendszer – témájában is, ahol szintén elindul most a nagy tisztulás. A végső cél itt is majd a szintemelkedés, egy magasabb dimenzióba lépés lehetősége.

Februárban felgyorsult minden, a fejlődés is. A gátak, blokkok áttörése és. A felszabadulás, teherletétel is. Amivel korábban bíbelődtünk évekig, akár évtizedekig, most pár hét alatt meg lehet ugrani.

Néha talán kicsit fárasztó lesz, de érdemes kitartani, mert óriási ajándéka lesz!

Az ajándék a teljes újraegyesülés, az Örök Párok szerelmének szentelődése, az Unio Mystica varázsa márciusban és áprilisban megérkezik. S már úgy, amivel egy magasabb minőségben megélt Új Korszak veszi kezdetét.

Minderre a nagy tisztulásra tehát azért van szükség most, mert csak így tud az Új Energia, az Új Élet megérkezni. Tisztán. Tiszta lappal. A SZERELEM ölelő karjaiba.

Csak így tud a férfi és a nő kéz a kézben, még mélyebb szövetségben egy magasabb szintre lépni.

Elindulni a magasabb dimenziók, azaz az Új Kor felé. Fogadni, használni, SZÍVBŐL működtetni az Új Energiákat. SZER-elemben. Csak így tud a nő végre Igazi Nő lenni és a férfi végre Igazi Férfi. Így nagybetűvel. Tiszta szívvel. Terhektől mentesen. És bizony ide értve az akár életek óta cipelt, súlyos, nehéz karmikus terheket is. Ami oly’ rég nyomta a vállad nagy súlyként (akár tudatalatti) most leszakad, leteheted! És mire beköszönt a március végre tisztán, szabadon szárnyalva tudsz női minőségedben és férfiként férfi minőségedben az Igaz Társaddal egyenrangú (!) kapcsolódásban szintet emelkedni.

Összességében: tehát február 13-14-n, február 16-17-n és február 22-n letisztul kivel vagyunk megmagyarázhatatlanul mély lelki kötődésben. Teljesen letisztul kihez fűz minket a mélyben a Lélek Tűz ereje. S az is, kivel (kikkel) vagyunk szavakkal szinte leírhatlan mély szövetségben, szer-elemben. Ugyanezen időpontokban ér el hozzánk a múltból cipelt súlyos női terhektől és a múltbeli férfi belső béklyóktól való nagy felszabadulás sorsfordító ereje is.

A nagy megújulás, a szárnyalás és szintemelkedés napjai lesznek. Egyúttal hatalmas szellemi potenciál van benne, érdemes megnyitni a tudatunkat az Új Energiának, mert a felébredés is felgyorsul mostantól, s az érkező istentudás könnyebben befogadhatóvá válik.

Szerelmetes szárnyalást kívánok, szeretettel,

Veres Mónika

error: Content is protected !!