2024.07.23.

Február 13. kedd: Párkapcsolati és Pénzügyi kérdések tükrében!

A mai energiák főként szerelmi és anyagi kérdéseket feszegető témákat hoznak előtérbe.

Ami azt jelenti, most érdemes felülvizsgálni a párkapcsolati kérdéseket, ha van kapcsolatunk, ha nincs akkor azért!

Az anyagi és az elvégzett munka arányában mennyire keresünk jól vagy rosszul, mennyire vagyunk megelégedve a jóléttel az életünkben, vagy sem mert jelen sincs? Mennyi pénzünk van, vagy épp mennyi nincsen, az elvégzett munkánk gyümölcse  megtérül-e, megkapjuk-e a megfelelő járulékot hozzá!?

Most azt kell megnézni, mennyi anyagi bőség van az életünkben, szerelemi életünk bővelkedő -e vagy épp szűkölködést mutat? Ezek fontos kérdések mert meghatározzák a jó közérzet állapotát, hozzájárulnak az egészségünk megfelelő szinten tartásához is.

Megerősítő áldás: Adj esélyt a kapcsolatodnak!

Dolgozz a kapcsolatodon!

A szerelem angyalai úgy látják, hogy érdemes erőfeszítéseket tenned a kapcsolatod érdekében. Bár lehetnek problémák, ezek feldolgozhatók és gyógyíthatók. El kell kötelezned magad a kapcsolat mellett, a legnagyobb esélyt biztosítva a siker számára. Így legalább, ha esetleg véget vetsz a kapcsolatnak, tudni fogod, hogy mindent megtettél érte. Azt is megérted majd, milyen szerepet játszottál a kapcsolat dinamikájában. Ily módon elkerülöd, hogy a jövőben hasonlóan fájdalmas helyzeteket vonzz.
Azért kaptad ezt a lapot, mert van remény a kapcsolatod számára.

A szeretet még mindig él! Ilyenkor talán az a legjobb választás, ha felkeresel egy szakembert, aki beazonosíthatja a rosszul működő területeket, és mindkettőtöket egészségesebb irányba terelhet.

Eljegyzés lehetséges. De rajtad áll, mennyire vagy nyitott és bőkezű a másikkal. (ezt ne anyagilag értsd, hanem érzelmileg!)

Szerelmi életed az elköteleződés magasabb szintjére lép.

Ez a lap közelgő esküvőt jelez, amelyet romantikus eljegyzés előz meg. Még ha jelenleg nem is élsz kapcsolatban, a szerelem angyalai akkor is úgy látják, hogy egy kapcsolat lehetősége közelít.

Ez a lap megerősítésként érkezik hozzád – különösen azért, hogy engedj el minden aggodalmat azzal kapcsolatban, vajon megházasodsz-e… mert így lesz. Mély, romantikus szerelem vár rád, amelyben úgy érzed, megbecsülnek.

E lap mélyebb jelentése az elkötelezettséghez kapcsolódik. Először is elkötelezed magad amellett, hogy törődsz magaddal. Határokat jelölsz ki azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit elfogadsz a kapcsolataidban és más életterületeken (például a karrieredben, az otthonodban, az életstílusodban stb.), és mi az, ami számodra elfogadhatatlan. Ezután tiszteletben tartod az önmagad iránti elkötelezettséget azáltal, hogy határozott lépéseket teszel, és őszintén elmondod másoknak az érzéseidet a viselkedésükkel kapcsolatban.

Amint elkötelezed magad önmagad mellett, az univerzum a szeretetteljes elköteleződés további élményeit küldi számodra, beleértve a házasság ígéretét is.

error: Content is protected !!