2024.07.15.

Arkangyali üzenet és áldás Valentin-nap hajnalára: Engedd el volt partneredet!

Eljött az ideje, hogy felszabadítsd az energiádat.

Szerelem Angyalainak jóskártyája.

Azért húztad ezt a lapot, mert a szerelmi életed javulni fog, amint érzelmileg és energetikailag elengeded a volt szerelmedet. E lépés előnyei közé tartozik, hogy boldogabb leszel, átérzed a szabadságot, és képes leszel egy új szerelmet vonzani (aki egyébként érzékelné aurádban a volt párod jelenlétét).

A múlt elengedése abban a pillanatban bekövetkezik, amint eldöntöd, hogy megteszed. Ez időnként olyasmi, mint a hagyma rétegeinek lehántása. Tehát mindig folytasd az esed elengedését, amikor régi, ismerős érzések merülnek fel; vagy amikor azon kapod magad, hogy rá emlékeztető embereket vonzol.

Amint a lapon látható kép ábrázolja, szertartásosan elégethetsz egy levelet, hogy felszabadítsd a régi kapcsolat energiáját, és szimbolikusan elengedd a régi érzéseket. Azt is megteheted, hogy segítségül hívod a szerelem angyalait, hogy eltüntessék a volt párodhoz fűződő, még érezhető ragaszkodást.

Megerősítés: Mézeshetek!

Élvezzétek együtt a boldog szabadságot!

Ez a lap azt jelzi, hogy szükségetek van egy kis kiruccanásra, hogy tápláljátok a szerelemet. Ennek az üzenetnek a konkrét alkalmazása a kérdező személyen múlik.

Bizonyos emberek esetén a lap üzenete szó szerinti: elutazol az új házastársaddal az esküvőtöket követően. Azok számára, akik már tartós kapcsolatban élnek, ez a lap arról szól, hogy ismét lobbantsátok lángra a tüzet egy romantikus nyaralással. Vonatkozhat továbbá egy új kapcsolat mézesheteire is.

Megint mások számára ez a kártya azt jelzi, hogy nyaralás alatt találkoznak majd egy különleges emberrel.

error: Content is protected !!