2024.07.23.

Február 14. szerda: Tündérek Misztikus Világa!

Erős kötelék fűz a tündérekhez, és életcélod része az, hogy segíts az anyatermészetnek.

Azért húztad ezt a lapot, mert a tündérek tudatni akarták veled, hogy veled vannak, mint szellemi vezetők, és segítenek fizikai igényeid kielégítésében és életcélod beteljesítésében.

A tündérek arra buzdítanak, hogy tölts időt a szabadban, és segítsd küldetésüket a talaj, a víz és a levegő megtisztításával. emellett az állatokat is védelmezik és irányítják. Ha szeretnél egy isteni megbízást az állatok vagy az anyatermészet megsegítésére, csak kérdezd a tündéreket!

Ez a kártya azt is jelzi, hogy érdeklődsz a pénz vagy valami más anyagi támogatás megteremtése iránt. A varázslatos tündérek nagy örömmel segítenek törekvésedben, feltéve, hogy viszonzod a szívességet azzal, hogy teszel valami jót a környezetért, például szelektíven gyűjtöd az üvegeket és a konzervdobozokat, hogy újrahasznosíthatók legyenek, vagy környezetbarát tisztítószerek használatára váltasz.

Megerősítés: Tisztesség.

Hangold össze a tetteidet úgy, hogy harmonizáljanak az értékeiddel és azzal a belső tudással, hogy mi a jó számodra.

Ez a kártya a boldogságod és önbizalmad növelésére irányuló kérdésekre és imákra kapott válasz.

Az angyalok válasza a következő: Csak olyan tevékenységeket végezz, amelyeket jónak hiszel. Ez csak a saját viselkedési kódexeden alapul, senki másén.

Az angyalok azt állítják, hogy ha olyan viselkedésekre ragadtatod magad, amelyek miatt bűntudatot érzel vagy szégyenkezel, az pusztítja az önbecsülésedet és az önbizalmadat. Ezzel szemben remekül érezheted magad, ha csak olyat teszel, amit jónak érzel. Ezt szintén a saját erkölcsi iránytűd dönti el, nem másé.

Az angyalok segíthetnek megváltoztatni vagy meggyógyítani minden helyzetet vagy kapcsolatot, hogy képes légy az egész életedet összhangba hozni igazságoddal.

Megerősítő áldás: Szülők.

Az isteni igazság az, hogy a szüleid örökké szeretnek téged, a legjobb tehetségük szerint. Az angyalok segítenek kigyógyulni minden, anyáddal vagy apáddal kapcsolatos fájdalomból.

Azért húztad ezt a kártyát, mert a kérdésedre adott válasz olyan érzelmeket foglal magában, amelyek anyáddal vagy apáddal kapcsolatosak. Ha például nehezen fogadsz el szeretetet és kedvességet másoktól, akkor ez eredhet az anyád iránti, gyógyítatlan érzelmekből. Ez azért van így, mert az elfogadó képesség női energia, amelyet anyánk jelképez.

Ha félsz szeretetet kapni, vagy bűntudatot érzel azzal kapcsolatban, hogy igényeid kielégítését kérd, akkor kérj gyógyítást és segítséget az angyaloktól.

Apáddal az elsődleges spirituális válasz a férfienergiáról szól, és arról, hogy alakítsd ki a képességeidbe vetett bizalmat, hogy kimenj a világba, és pozitív változásokat vigyél végbe. Ha az önbizalmad ingatag, kérdd az angyalokat, hogy segítsenek rendbe hozni az apádhoz fűződő érzelmi kötelékeket.

Ez a kártya azt is jelzi, hogy a szüleid valóban szeretnek téged, még akkor is, ha számodra nem volt kielégítő az, hogy ezt kimutatták. Ha anyád vagy apád már az Égben van, ezt a kártyát ők küldik neked, ezzel kimondva: „Szeretlek.”

error: Content is protected !!