2024.07.15.

Angyali útmutatás Újhold napjára: A Múlt kapui tárulnak fel: régmúlt lelki sebei felszakadnak, gyógyulás érdekében!

Február 9-11.: Tisztító Újhold.

Itt a Februári Újhold, mely során Holdanya találkozik Napatyával és a Lélek megfürdőzik a Nap fényében.

Napvilágra kerülnek a Lélek dolgai.

02.09-én pénteken Holdanya a Bak csillagtér végében találkozott Napatyával, így azon árnyaink kerültek Napfénybe, ahol a múlt eseményeiben „lemerevedtünk” és nem vállaltuk fel Önmagunkat. Most ebben van itt az újjászületés, ÚJ SZINTRE való lépés ideje és lehetősége.

Napatyán keresztül a Jupiter és a Múlt kapui tárulnak fel, hogy TISZTÁNLÁTÁST és MEGÉRTÉST hozzanak.

Az Újhold a hétvégén a Vízöntő csillagképben szombatról vasárnapra virradóan meglátogatja a Szaturnuszt, így éjszaka Kronosz Isten kinyitja az IDŐKAPUKAT és azon régmúlt Lelki sebei újra felszakadhatnak. … A Szaturnusszal szemben a Lilith figyel, így azon érzések (álmok) kúszhatnék eléd a „semmiből”, ahol Mások kihasználtak.

Vasárnap Holdanya már a Vízöntő csillagtér JÖVŐT tisztító vizében „lubickol”, így a hétvége a jövőbe való érzékeléssel, érzésekkel és tisztázásokkal zárul. … azaz … Tisztázni tudod hogy miben van itt az idő, hogy kilépj a „falaid” mögül.
Kedves Vándor, … hozzon számodra ez a hétvége tisztulást, ott ahol erre szükséged van.

Egy fontos szellemi üzenet:

Jelen idősíkban Chiron a sebzett kollektív gyógyító a felszálló Holdcsomóponton halad át, miközben Pallasz Athéné a Bölcsesség régmúlt ereje kapcsolódik ehhez az erőtérhez.

Ezen erőterek az ITT és MOST valóságában kapukat nyitnak arra, hogy mindazon rég múltbeli kollektíven sérült Gyógyító Tudások és Bölcsességek melyek itt a Földi Világban jelen voltak, azok most újra megjelenhetnek.

Figyelmeztetés: Ezen gyógyító erők sérültek, azaz itt és most ezeket tudjuk TISZTA SZÍVVEL a helyére tenni. Ez annyit jelent, hogy azáltal „gyógyul”, tisztul a TUDÁS, hogy aki használja, az most mennyire TISZTÁN és SZÍVBŐL működteti.
Tudod: minden csak akkor gyógyít, ha a problémában, helyzetben, testben: – Feloldja a múlt sérüléseit; – Megértéseket ad; – és HARMÓNIÁT teremt. … (Így, ebben a sorrendben.)

forrás Esztergomi Gréti

Megerősítés: Ötven évesen…

Ötven évesen már nem bírod a kötöttséget.

Nem bírod a túl szűk melltartót, az erőltetett vacsorákat a sógornővel, aki ellenőrzi a port a sarkokban, a magassarkút a macskaköveken és a körülményes mosolyokat.
Ötven évesen már nem akarsz bizonygatni.
Az vagy, aki vagy, azok a dolgok, amelyeket megtettél, és azok, amiket még meg akarsz tenni.
Ha másoknak tetszik rendben van.

Egyébként teljesen ugyanaz.
Ötven évesen teljesen mindegy, hogy van-e gyereke vagy sem.
Úgyis anya leszel: az anyádé, az apádé, egy magára hagyott nagynénédé, a kutyádé vagy egy kóbor macskáé, akit az utcán szedtél fel.
És ha mindez nincs, akkor önmagad anyja leszel.
Mert az évek során megtanultad vigyázni egy testre, amit végre megszeretsz, és csak mások szemében válik egyre tökéletlenebbé.
Kit érdekel, ha a gardrób fele rossz méretű.
Az a fontos, hogy felkeléskor ne recsegjen túl sokat a hátad, hogy ha megérinted a melleidet, ne érezd a csomókat, és végre másoknak okozzon gondot a menstruáció.

Ötven évesen szabadságot akarsz.
Szabad nemet mondani, szabad egész vasárnap pizsamában maradni, szabadon érezni magad szépnek és nem mások számára.
Szabadon egyedül jársz: akik szeretnek téged, lépést tartanak veled, màsokkal nem törődsz.
Szabadon énekelhetsz hangosan az autódban még akkor is, ha az emberek csúnyán néznek rád a közlekedési lámpánál.
Olyan álmaid lesznek, mint húsz évesen.

És most, amikor fele életed nagy falatokban és sietségben megetted, megtalálod a vágyat, hogy lassan megkóstold a napok összes cukrát és sóját, ami előtted áll.
(Irén Renei)

Forrás: Legszebb idézetek gyűjteménye

error: Content is protected !!