2024.07.15.

Február 12. hétfő: Őszinte, nyílt, meghitt beszélgetések ideje.

A kommunikáció a legfontosabb dolog amivel tudod rendezni a családi összetartást, és kapcsolataidat minőségét, milyenségét.

A munkádban és munkahelyi kapcsolataidban, a szerelmi életedben, azaz a párkapcsolatodban legfontosabb dolog a meghitt beszélgetés és kommunikáció. Ezen áll vagy bukik sok minden.

Megerősítés: Földangyal.

Fényküldött vagy, aki azért jött a Földre, hogy a szeretetről tanítson.

Ez a kártya az életcéloddal kapcsolatos kérdésedre adott válaszként érkezik hozzád.

A válasz a következő: Taníts a szeretetről.

Ezt a feladatot mindig teljesíted, amikor összeszedett, derűs és szeretetteljes vagy, mivel ekkor vagy az isteni nyugalom mintaképe. Egy szót sem kell szólnod, nem kell könyvet írnod vagy gyógyítóként dolgoznod ahhoz, hogy pozitív hatással légy másokra. Egyszerűen csak szeretetteljesnek és részvéttelinek kell lenned kapcsolataidban.

A békés emberek a békéről tanítanak, amely az isteni szeretet földi kifejeződése.

Ezt a lapot azért is kaptad, hogy segítsen megbirkózni az elidegenedés kérdésével, vagyis azzal, hogy másnak érzed magad, mint a többiek, úgy érzed, nem tartozol közéjük.

Földangyalként lehet, hogy ez az egyik első emberi megtestesülésed, de ne aggódj, mert valójában sosem vagy egyedül. Az angyalok mindig veled vannak, irányítanak, szeretnek, és feltétel nélkül elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

Más földangyalok is élnek a földön, akik hozzád hasonló háttérrel és élményekkel rendelkeznek.

Kérd az őrangyalaidat, hogy hozzanak kapcsolatba hasonló gondolkodású barátokkal.

error: Content is protected !!