2024.07.15.

Február 7. szerda: Hittel és megértéssel egy pozitívabb, spirituális élet felé.

A mai napon a lelki dolgok kerülnek előtérbe, jó és rossz értelemben véve egyaránt.

Hiszen lelki szinten kiderül ki merre tart, kivel tudja megosztani az érzelmeit? Most ezek a kapcsolódások – lelki alapon működő – maradnak tartósak és kiállják az idő próbáját.

Ami hideg lelki kötődés az igazán kihasználtságon és anyagi nyerészkedésen alapuló azok a kapcsolódások meg fognak gyengülni, elszakadnak. Csak erős lelki kötelék marad tartós, és szeretetteljes örömteli kapcsolat. Ezek lehetnek családi, baráti, munkahelyi vagy párkapcsolati értelmeben vett kapcsolódás is.

Kinek mi hoz lelki megváltást, érzelmi örömöket, ez most átgondolandó és beteljesíthető.

Megerősítés: Nézz szembe a félelmeiddel és azokkal a tézisékkel amelyek gátolják a boldogságodat!

A bőség angyalainak áldása.

Ha őszintén szembenézel a sikerrel és a kudarccal kapcsolatos félelmeiddel, nem lesz többé hatalmuk feletted.

Szabadulj meg a rejtett félelmeidtől, tedd ki őket a tudatosság fényének, és rájössz majd, hogy nincs mitől félned. A sikeres emberek is küzdenek kétségekkel, de legyőzik őket.
Ez a lap azért érkezett, mert az angyalok látják, hogy tudat alatti félelmeid taszítják a bőséget. A lelked mélyén kételkedsz benne, hogy megérdemled-e a jóléted. Ezenfelül félelemmel is küzdesz – félsz a kudarctól, de a sikertől is -, s emiatt döntésképtelen és passzív vagy.

Szerencsére amint felismered ezeket a félelmeket, elveszítik az erejüket, s már nem tudnak tudat alatt irányítani téged. Lehet, hogy segít, ha rájössz, hogy minden ember kételkedik magában. Az emberi egót arra tervezték, hogy félelemben tartson minket, és megakadályozza, hogy beteljesítsük isteni sorsunkat.
szerencsére te rendelkezel a tudatosság adományával. Őszintén nyomon tudod követni gondolati folyamataidat, és képes vagy bevallani, ha időnként szabotálod a saját sikereidet. Ezek a felismerések biztosítják, hogy nem hagyod magad elbátortalanítani. Döntéseidet a szeretet vezérli.

Rendezkedj be a sikerre!

Ha rendet teremtesz magad körül, világosabban fogod látni a céljaidat. Rendezd a gondolataidat és a pénzügyeidet, rakj rendet a lakásodban és a munkaterületeden, hogy könnyebben kitalálhasd és megtervezhesd a következő lépéseidet.

A bőség angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek a munkahelyed, az otthonod és a napirended rendbetételére.
A rendetlenségtől kimerültnek érezheted magad, még akkor is, ha az életviteled kiegyensúlyozott. Úgy tűnhet, hogy túl sok feladat és felelősség nyomaszt, s nem tudod mindet nyomon követni. Fontos információkról és határidőkről feledkezhetsz meg. Mindez negatív hatással lehet rád: nyugtalanságot érezhetsz, koncentrációs, vizualizációs és teremtő képességed csökkenhet.

Gyorsan rendet rakhatsz az életedben, ha például határidőnapló vezetésébe kezdesz, ami emlékeztet, hogy mikor kell befizetned a számlákat. A teendők listája és az elvégzett feladatok kipipálása garantálja, hogy be is fejezed, amit elkezdtél.
Ahogy egyre rendezettebbé válsz, észreveszed, hogy az elméd is tisztul.

Érzed a szellemed könnyedségét, s ez válik az új valóságoddá. Észrevehetően kevesebb lesz az életedben a stressz.
Amennyiben úgy érzed, hogy már most is rendezett az életed, akkor azt gondold át, nem vagy-e túlzottan rendszerező, a megengedés rovására.

Az időd nagy részét takarítással töltöd? Azonnal feszültté válsz, ha a legapróbb dolog nincs a helyén? Akkor a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy ez az egód elkerülési mechanizmusa. Jó dolog, ha rendszerető és racionális vagy, kivéve, ha túlzásba viszed, és emiatt nem tudsz érdemben foglalkozni azokkal a fontos dolgokkal, amelyek a bőségedet támogatnák.

 

error: Content is protected !!