2024.07.23.

Február 5. hétfő: Felszabadulás érzése az örömteli új kezdetekkel!

Most, megújító- és megújuló energiák indulnak el, amely hatalmas változásokat és átalakulásokat generálhatnak.

Döntések ideje is elérkezni látszik, amikor meg kell lépni, hogy merre tovább…. Az irány már ismert de az, hogy rá merünk-e lépni, s egy  másik úton megyünk, amely a változásért felel, az már kérdéses?

A családi összetartó energiák most elindulnak, újító erőket, friss energiákat hordoznak, családi és baráti, valamint párkapcsolati szinten egyaránt.

Csak merj lépni, a bátorság most a Te kezedben van, új, cselekvő energia, áldott égi segítség, szerencse, bőség és jólét most mind a Te döntésed, választásod lesz… Ha pozitívan állsz hozzá és nem a hiányra fókuszálsz, hanem magára a bőségre, akkor elér a jólét szele és ereje. Ha viszont a problémáidnak adsz figyelmet akkor azt vonzza be az elméd, és az valósul meg!

Ezért legfontosabb az, hogy mire gondolsz, minek adsz energiát és figyelmet. Mert ez határozza meg a jödődet is egyben.

A kapcsolati rendszeredet és a pénzügyi helyzeted is.

Vizualizáld a bőség minden formáját!

A bőség angyalainak áldása.

Isten olyan csodálatos spirituális hatalommal ruházott fel, hogy minden, amit vizualizálsz, valóra válik.

Gondolj mindig szép, egészséges, pozitív, áldásos dolgokra, és ezeket fogod megtapasztalni.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy azt tapasztalod, amit elképzelsz. Az angyalok azt az útmutatást adják, hogy a vágyaidat vizualizáld a félelmeid helyett.

Ezt a lapot segítségképpen kaptad, hogy könnyebben szabályozhasd, mit jelenítesz meg az életedben (azokat a látomásaidat is beleértve, amelyek a gondolataidból és az érzéseidből táplálkoznak). Előfordul, hogy elképzeled, mi történhet a legrosszabb esetben az adott helyzetben? Az ego ezt a technikát a jóslásnak és a jövő kontrollálásának egyik módozataként használja. Ám ha a legrosszabbat vizualizálod, ilyen tapasztalatokat hívsz életre.
Minden, amit elképzelsz, gondolat-energiaként jelen van körülötted.

Az energia azt a formát ölti, amit vizualizálsz, az angyalok, a tisztánlátók és egyes érzékeny emberek pedig érzékelik is ezeket a gondolatformákat. Ha például egy új otthont képzelsz el, akkor egy új otthon formájú gondolatenergia-tömeg lebeg a fejed és a vállad körül.

Előbb vagy utóbb minden gondolat szilárd anyaggá kristályosodik.

A jó hír az, hogy bármilyen kikristályosodott dolgot lebonthatsz, ha visszaveszed tőle a hatalmat, amivel felruháztad. Ha nem pozitív dolog, ne panaszkodj miatta, ne erősítsd meg a valóságát.
Amikor valamelyik vágyadat vizualizálod, segít, ha van hozzá fizikai mintád. Ez lehet egy kép, amit kivágtál egy magazinból, egy makett az autóról, amit szeretnél, vagy egy agyagszobor, amit magad készítettél.

A kép vagy a helyettesítő tárgy segítségével az elképzelt dolog valóságosabbnak tűnhet számodra, ami növeli a hatást.

Vágyaid jelképeit gyűjtsd egy vizualizációs táblán.

Tűzz képeket egy parafa táblára, vagy ragassz magazinokból kivágott, inspiráló fotókat vagy szövegeket egy hatalmas papírlapra.

error: Content is protected !!