2024.07.15.

Heti holdnaptár – Február 5-11.: Nyilas tüzes energiával indul a hét! Hatalmas változásokkal teli időszak elé nézünk!

A munkában és a párkapcsolatokban tudjuk kamatoztatni mindazt a mágikus tudást amivel rendelkezünk! Szerencsés időszak érkezik.

S, amit el szeretnénk érni elképzeljük, a valódi energiák kitisztulnak, ezáltal megtisztulnak az energiáink, ami szerelemben és a pénzügyi területen dominál.

Kedden már a hold a Bakban jár. Földies dolgok kerülnek előtérbe, mint bőség a pénzügyi dolgok, munkahely kérdések.

Csütörtökig a Bak hold marad, főszerepben a munkaügyi kérdések, és párkapcsolatok.

Majd a Vízöntőben lesz teljes a hold, ami szabad szellemi energiáknak kedvez, és tudásnak, tanulásnak, tanításnak.

Február 10-én: a kínai holdújév veszi kezdetét, ami Vízöntőben lesz teljes, igazi vízválasztó időszak jön el. Ami újdonságnak, és lezárásnak kedvez. Minden olyan dolgot, ami már nem szolgál el lehet hagyni, el lehet engedni, könnyű szívvel.

A Sárkány éve kihívásokkal teli időszakot ígér.

A Sárkány év a tizenkét kínai csillagjegy ciklusainak egyik legmarkánsabb állomása – gyakran emlegetik sorsfordító időszakként az asztrológiában.

A sárkány mint mitikus lény, Kínában rendkívül pozitív szimbólum, az ősi kultúrában a császársághoz és az uralkodókhoz kapcsolódik, de gyakran hozzák összefüggésbe az esővel, az öntözéssel és a rizsföldek bő termésével is.

A kínai csillagjóslásban is kitüntetett hely illeti meg a szerencsét, az erőt, hatalmat, a bátorságot, a bölcsességet és a sikert szimbolizáló Fa Sárkányt (ami a Sárkány öt eleméből – fém, fa, víz, tűz és föld – származik). Míg tavaly, a Nyúl évében némiképp lassabbak voltunk, és a helyünket is bizonytalanabbnak érezhettük a világban, addig biztosak lehetünk benne, hogy a tüzes Sárkány mindent meg fog tenni azért, hogy felkavarja az állóvizet.

A keleti csillagászatban a Sárkányra tiszteletreméltó és nagylelkű lényként tekintenek, aki lángra lobbantja az ambíciókat, a mély érzelmeket, és arra ösztönöz bennünket, hogy kitartóak maradjunk, ellenállóbbak a keményebb kihívásokkal szemben, és hogy ne féljünk nagyot álmodni 2024-ben. Tudtad, hogy ő az egyetlen képzeletbeli, mitikus lény a kínai állatövben? És máris értjük, miért őt nevezik a legkarizmatikusabb csillagjegynek.

Összességében: a hét legfontosabb állomása, a kínai holdújév, ami február 10-én lesz teljes, ez az újhold megteremt egy teljesen új életet, változásokkal és radikális átalakulások mellett. Ez a hét legfontosabb eseménye, a többi csak egy úgynevezett előkészület erre a nagy változásra, elengedésre, lezárásra, egy teljesen új fejezet indul sokunk életében is.

Megerősítés: Hallgass az érzéseidre!

Tested épp pontos üzeneteket kap az istenitől.

Az angyalaid azt akarják, hogy tudd: folyamatosan isteni üzeneteket kapsz, még akkor is, ha nem veszed észre.

A legtöbb ilyen üzenet fizikai és érzelmi érzékszerveidet keresztül érkezik, mivel a tested rendkívül érzékeny a finomenergiákra. Időnként talán nem érted az érzéseidet, de azok mégis mindig pontos, alapvető bölcsességet hordoznak.

Azért kaptad ezt a kártyát, mert olyan kérdést tettél fel, amelyet a tested már megválaszolt érzelmi és fizikai érzéseiden keresztül. Arra biztatnak, hogy bízz az érzéseidben, és késlekedés nélkül cselekedj azoknak megfelelően. Kérd az angyalokat, hogy védelmezzenek és irányítsanak téged. Ezt az érzéseiden keresztül teszik.

Miközben médiumi értelmezést adsz másoknak, vagy gyógyítasz, tudd, hogy az angyali útmutatás befogadását nem lehet megakadályozni. Mindig érzel és gondolkodsz, és ez az a két elsődleges módszer, amelyen keresztül az angyalok üzeneteket küldenek rajtad keresztül az ügyfeleid számára. Mondd el az ügyfeleidnek, hogy mit érzel, és mire gondolsz a kezelés során, mivel ezek az üzenetek arra valók, hogy megoszd őket.

Fülcsakrák.

Vedd észre a hangok, a zene és a szavak formájában érkező üzeneteket, akár külső forrásból, akár az elmédből származnak. Ezek valódi válaszok az imáidra.

Azért kaptad ezt a lapot, mert az angyalok megpróbálták magukra vonni a figyelmedet. Meghallgatták imáidat, és most információkat és utasításokat adnak, hogy helyesen tudj cselekedni. Az angyalok üzeneteit többféleképpen hallhatod: ismétlődő dalok, egy véletlenül meghallott beszélgetés, egy idegen váratlan biztatása vagy a gondolataidban hallott szavak formájában.

Az angyalok üzenetei mindig szeretetteljesek, pozitívok, megbízhatóak és építő jellegűek.

error: Content is protected !!