2024.07.15.

Aktuális Energiák: A Lelki felelőségvállalás idején megnyílik egy új útszakasz!

A Vízöntő két uralkodó bolygója az Uránusz és a Szaturnusz.

A Szabadság és az Érettség, melyek itt kéz a kézben járnak.

A Vízöntőben tehát felmerül a kérdés, hogy a szabadságomat tudom-e éretten használni?
A szabadság érettség nélkül lehet lázadás, szabadosság, felelőtlenség.

Akkor vagyok igazán szabad, ha elég érett vagyok ahhoz, hogy vállaljam a felelősséget mindenért, ami bennem és általam történik.
Mivel szabad vagyok, felismerem, hogy nem kell minden kósza késztetést követnem.

Csak azt, ami a Lelkem legmélyéről szólít meg.
Mivel szabad vagyok, képes vagyok önmagamat korlátozni ott, ahol látszólag minden kapu nyitva van, de az illúzióra nyílik,
és képes vagyok feloldozni magam ott, ahol a saját illúzióim vetítenek zárt kapukat elém, holott valójában Otthonomat rejtik.
Botos Orsolya

Megerősítés: 2024.01.20.-21. Végy egy nagy lélegzet.

Szólj ha úgy érzed most minden olyan sima ügy. ÓÓÓ, nem.

Egy hosszú útszakasz végéhez érkeztünk, úgy a saját Életünkben és úgy a Közös Világunkban, hisz nem véletlenül vagyunk pont most itt.
A mostani Útszakaszra 2008-ban léptünk. Igen, ekkor! … Lehetett ez egy nagy csattanással történt, lehet hogy a felszín alatt, de ott és akkor elindult egy folyamat, aminek most értünk a végére.
2008-2024 között a Plútó áthaladt a Nyilas csillagtér előtt.
Ez a 16 év megmozdította a Világunkban azt a folyamatot, mely során Szellemi minőségben, a Lelkünkben és lassan Fizikai síkon megnyilvánulva elindult a VILÁG egy ÚJ IRÁNYBA.

Kedves Vándor, … Töprengj el az elmúlt időszakodon: Mi minden zajlott Benned és a Külvilágodban. Milyen változásokat, belső és külső átalakulásokat éltél meg?

… és akkor figyelj: mert nyílik az ÚJ ÚTSZAKASZ. Ezen a hétvégén a Nap és a Plútó megfogva egymás „kezét” belépnek a Bak csillagtérbe. (Zodiákus jegyben: a Vízöntő jegybe)

Itt vagyunk az új Világ ajtajában: 2024. hozza a Világban és a Te életedben is azokat az eseményeket, melyek már egy ÚJ fejlődést indítanak el: Lehozva FIZIKAI SZINTRE azt, ami eddig még a Szellemi/Lelki/Fizikai „tervező asztalon” volt.
Az idei év egy ÁTHANGOLÓ év, annak minden megélésével együtt.

A Plútó 2024. NOVEMBERÉBEN költözik be a Bak csillagtérbe, ahol 2032. év végéig fog tartózkodni. Jön egy 8 év, ahol Kozmikus minőségben a Plútós Bak csillagtér fogja mozgatni a Világunk eseményeit.

Kedves Vándor! Itt vagyunk, megérkeztünk a határra. Nem tudhatom, milyen volt az eddigi Életutad, mi mindent Éltél meg. … DE … Kívánom Neked, hogy mindazt amit az elmúlt 16 évben megtanultál ÖNMAGOD-ról, SZERESD ! … és végy egy nagy LÉLEK-zetet.
Gyűjtsd Magadba minden olyan ERŐT, KÉPESSÉGET, TUDÁST amit lehoztál a Magodban és kikristályosítottál a mostani Életedben.

Tiszta Igaz Fény világítsa be az Utad! Forrás Esztergomi Gréta

 

 

 

error: Content is protected !!