2024.07.15.

Misztikus Tündérek üzenetei: 2024. január 17. szerda – A NŐI KÍGYÓERŐ MÁGIKUS TEREMTŐ EREJE.

Szerdán a Nő princípiuma, a Vénusz elhalad a Kígyótartó (Ophiuchus) csillagkép legfényesebb csillaga, a Rasalhague csillag alatt!

A női gyógyító és teremtő erő áll most a középpontban.

Érdemes most ráhangolódni erre és elmerengeni ezeken a kérdéseken:

Mit jelent neked a NŐI minőség? Mit jelent neked a “NŐ”?
Mit jelent neked a “Női gyógyító erő?” Mit jelent neked a “Nő teremtő ereje?” Mit jelent a “Nő hatalma az élet felett?”
Mit jelen számodra az energiák kézben tartása?

A Rasalhague a Kígyótartó fényesszenciája. Az emberalak, aki a kígyót a saját két kezében tartja, a teremtés aktusát formázza az égi csillagábrán. A Kígyó Feje, mint a szellemiség ereje, nyújtózik a magasba az egyik oldalon. A Kígyó Farka, mint az ösztönerők, a tudatalatti rejtélyes, mély ereje, a Tejút hasadékába hatolva a nemzés aktusát jeleníti meg. Felette a Sas (Aquila) ragyogó fénymadara szárnyal fel – a teremtő aktusból születő, az égbe felemelkedő erő!

A Kígyótartó csillagbirodalmában tanuljuk meg, hogy tapasztalásainkat magunk teremtjük és ez a teremtés, teremtődés állandó és a tudattalan birodalmából ered… A Kígyótartó körül tekergő kígyó a saját teremtő erőnk szimbolikájaként ragyog az égen! Jelképe még a beavató élményeknek, az általuk megszülető bölcsességnek és a gyógyító erőnek, amely most a női minőségen, a szépségen, a harmónián keresztül érkezik a Földre.

Kapcsolataink, kapcsolódásaink gyógyításának is ideje van tehát, hiszen a Vénusz minden emberi kapcsolat megjelenítője… de gyógyíthatjuk most általa a női szerveket is, illetve a bennünk élő ősbizalom erejét!

A Tejúton járó Vénusz már a kapcsolatok működésébe, a testiségbe és a nőiségbe történő beavatásokon át hoz erőteljes élményeket. Most egy mágikus kvintil fényszöggel kapcsolódik a Szaturnuszhoz is, általa így érezhetjük, hogy mikor van rendelt ideje a vénuszi tapasztalásoknak, a gyógyításnak, a kapcsolódásnak, vagy megélhetjük a testiségben a pillanat szentségét, észrevehetjük kapcsolatainkban és művészi alkotásokban is azokat az apró részleteket, amelyek szentté, szakrálissá varázsolják az időt…

Hangolódásként és ismereteink elmélyítéseként szívmelegen ajánlom Burger Anikó: “Isten szajhája – Lilith, az örök nő” című könyvét! ( Megtalálható a www.lilithcadmon.hu oldalon)

Zentai Anna asztrozófus, Ultrarövid Terápiás Konzulens

Megerősítés: lelki fröccs

Aki a sértődésre pazarolja az idejét, nem értékeli az életet….
Aki egy sérelem kapcsán újabbakat, apróbbakat, régebbieket hoz fel, nem értékeli a jelen legszebb pillanatait így magát sem fogja. Valószínű, a jövő szépségeit sem fogja észrevenni.

Ha túlérzékeny vagy, akkor túlreagálsz minden apró kis kritikát.
Ha szenvedünk, azon csak mi tudunk változtatni, az nem mások felelőssége, hiszen a külvilág történései csapódnak le a mi belső világunkban, és egyedül mi tudunk változtatni azon, hogy ezt hogyan kezeljük és ez hogyan megy végbe.

Mindig magunkba kell nézni, hogy miért tud egy másik ember ennyire megbántani minket, mi az, ami ekkora fájdalmat tud okozni. Ez mind rajtunk múlik.

Senki nem fog boldoggá tenni minket, ha mi nem tudjuk boldoggá tenni magunkat.
Ha valaki félre akar érteni valamit, ha valaki meg akar sértődni valamin, akkor meg is fog. Ennek az embernek saját magán kell dolgoznia, mert még az EGO irányítja, érzelmei rabságában él.

A lelket nem lehet megbántani, a lélek nem sértődik meg, mert a lélek az Isten bennünk, aki szeret, elfogad, megbocsát, feltétel nélkül.

Életfestők bejegyzése

 

 

 

error: Content is protected !!