2024.07.23.

Január 16. kedd: Hittel és Megértéssel elindulsz jobb, pozitívabb élet felé!

A hit megpecsételi a sorsodat, és fény úton viszi el hozzád a lelki szerelmet.

Most kibontakozóban lehetnek lelki szintű kapcsolatok, kapcsolódások, amelyeket isten célul tűzött ki maga elé, ez a valódi megváltás.

A lelki szintű megértés a kulcs a kapcsolatokat illetően, ez lehet munkahelyi, párkapcsolati-szerelmi, vagy baráti szál, de a lényeg az, hogy érzelmileg légy nyitott, és energikus.

Csoda benned van, csak nyisd meg a kaput!

Megerősítés: Uralkodó!

Mihály arkangyal jóslata beválik és célba ér.

Szervezés és logika. Struktúra és fegyelem. Vezetőképesség.

Fontos, hogy figyelj a rendre, logikára, fegyelemre.

Ez a kártya jelzi, hogy bár az álmaid valóságosak, de ahhoz, hogy tisztán manifesztálódjanak, útmutatásra és szervezésre van szükség. Alkoss részletes tervet a kivitelezésére, és használj kedves,de határozott kontrollt afelett, ahogy a terved növekszik. Érezd, hogy képes vagy a karrieredben,vagy egyéb tervekben a vezető szerepre. A struktúra, és a rend a barátaid abban, hogy a tervezési szakaszból a kivitelezéshez érj.

Higgy abban a képességedben, hogy pozitív és diplomatikus vezető vagy. Szervezd meg, hogy hatékonyabb legyél.

Egyéb jelentések: Vágy a sikerre. Stabilitás. Bölcs döntés. Titok. Törvényhozatal. Mások tisztelete. Apaság.

Mihály arkangyal az erő, és támogatás angyala mindenkinek az életcéljában. Hívd őt, ha bátorságra, és erőre van szükséged, amikor fontos változások vannak az életedben. Abban is segít, hogy a logikus elmédre, vagy a bal agyféltekédre támaszkodj a terved kivitelezésében.

error: Content is protected !!