2024.07.15.

Angyali üdvözlet hétfő éjszakára: Világ lapja, a munkád meghozza a gyümölcsét!

Mihály arkangyal jóskártyája.

Jól végzett munka. Öröm, elégedettség, hála. Út a megvilágosodás felé.

Az angyalok azért küldik ezt a kártyát, mivel szerencsésen teljesítettél valami fontos dolgot. Gratulálnak neked a jól végzett munkáért. Kész vagy arra, hogy valami új felé haladj. Élvezd a beteljesülést, és veregesd meg a válladat a bámulatos teljesítményedért. Spirituálisan növekedtél, és az Univerzum megértésének egy magasabb szintjére kerültél.

Jelentős megvilágosodást tapasztalsz, és növelted az öröm érzetének tudatosságát. Csodálatos hálát érzel.

Egyéb jelentések: tökéletesség. következő szintre jutás. Jutalmat kapni. Új ház, vagy munka. Kozmikus éberség. Tehetségek használatának felismerése. Szabadság.

Mihály arkangyal átnézi isteni életcélodat, hogy mi az a szerep, melynek betöltésére lelked megszületett. Hívd őt, hogy mutasson utat a következő lépéshez, és adjon bátorságot, erőt, hogy megtedd azt.

Remete lapja.

Raziel arkangyal áldása, és jóslata.

Tölts időt csendes meditációval. Spirituális tanítás. Önfelfedezés.

Ez a kártya jelzi, hogy hasznodra vált az egyedül töltött idő, a belső hangod meghallgatása. Szükséges meditálnod, mivel az a megvilágosodáshoz vezető belső utazás. Légy csendben, és tapasztald meg azt az örömet, ami a saját szívedbe való lemerülésed okoz. Tanuld meg otthonosan érezni magad önmagad társaságában. Ez a kártya spirituális tanítást is jelent, azt, hogy megvan a bölcsességed mások vezetéséhez, vagy talán itt az ideje, hogy spirituális tanítót keress. A bölcsesség megosztása része spirituális utadnak, főleg most.

Egyéb jelentések: Találni, vagy mentorrá válni. Spirituális elvonulásra menni.

Raziel a spirituális keresőknek pontos útmutatásokat ad, akár az ezoterikus tervekhez, vagy az álmokhoz, vagy az előző életekre való visszaemlékezéshez.

Hívd Razielt, hogy segítsen a szemlélődéssel töltött egyedüllét, ill. a meditációból felbukkanó gazdagság megtalálásában.

error: Content is protected !!