2024.07.15.

Heti Holdnaptár – január 14-21.: Mély érzelmekkel indul a hét, hogy aztán hétvége már szabadabban teljen!

Hétfő Halak holddal indul, érzékenység és kimagasló intuíció lesz porondon.

Ami most fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, és arra, hogy el tudj igazodni a világ rejtelmeiben is, ködösítés és hazugság is felütheti a fejét… Ezt éberséggel lehet elkerülni.

A Halak hold mindig érzékenységet, túláradó érzelmet is kölcsönöz a léleknek és nem biztos, hogy ez stabilitáshoz vezet, sokkal inkább egy hátráltató tényező… Ezért fontos, lelkileg ne legyünk túlzóan kiáradóak, hullámvasút most nem biztos hogy kifizetődő, sokkal inkább lehúzó…! Fontos maradj stabil, légy középen. Így a búslakodás elmarad és örömteli élmények veszik át a helyét.

A Neptunusz mindig tudatalatti mély része, amihez hozzátartozik az érzéken túli érzékelés, a mély tudatalatti megérzések, ezt leginkább meditációval és jógalégzéssel lehet karbantartani.

A legfontosabb ilyenkor az, hogy lelkileg ne legyen kilengés az életedben, maradj harmóniában, egyensúlyban. Ezért kövess el mindent, a fizikai sport, léböjt, vagy a gyümölcsnap kifejezetten segít ebben, hogy talpon maradj, szikraszilárd legyél érzelmi életedet tekintve.

Szerdán már a Kosban lesz a hold, ahol kiáradó érzelmes, főként tüzes energiák kerülnek előtérbe. Ezek az energiák: cselekvőek, tetterősek lesznek, mindig a pozitív szemlélet kerül túlsúlyba, nem pedig a negatív. Fókuszodat ezért irányítsd mindig az optimista nézet és felfogás felé, és sosem a rossz, lehúzó erők irányába. Ne figyelj másokat, mások életével ne foglalkozz, és sokkal inkább irányítsd a figyelmedet magad felé. A cselekvő tetterő nem is mindig azt jelenti, hogy tegyél, cselekedjél, hanem azt is jelöli, jelenti, hogy nézz befelé – engedd el a félelmeidet, amelyek gátolnak a cselekvésben! Ez is egyfajta Marikus erő, amit most érdemes meglépni.

Csütörtökön, a hold már a Vénusz bolygó energiája körül forog, és kel életre, megadva az élet földi örömeit, A-Z-ig.
Ez mind-mind segíti az anyagi boldogulást, és érzelmi töltekezést, biztonságot, jólétet kölcsönözve a léleknek. Serkenti a párkapcsolatok harmonikus meglétét, és elindítanak olyan anyagi bőséget, jólét hullámot, ami akár pozitívan hathat a munkahelyre, a karrier kérdéseire, nem utolsó sorban pénzügyi dolgainkra.

Szombaton és Vasárnap már az Ikrekben jár a hold, ami szellemi energiáknak, erőnek kedvez. Semmiképpen nem az érzelmek kerülnek előtérbe, hanem sokkal inkább a szellemiség! A szabadgondolkodás elve alapján tudjuk a tudati erőnket, azaz a tudatosságunkat kamatoztatni, ami mind-mind pozitívan hat az emberi kapcsolatainkra is… Egy meghitt, őszinte, nyílt beszélgetés mellett meg tudjuk vitatni az élet nagy kérdéseit, s, akár baráti összejöveteleknek kedvez, vagy magánéleti kérdések dőlhetnek el, ilyen-olyan irányban. Akár pozitívan és negatívan is, attól függ, hogy minek adunk energiát, és figyelmet. Sok esetben a gondolataink minősége határozza meg a tetteinket!

Összességében: nyugodt hét elé nézünk, ahol hét elején érzelmeknek kedvező időszak következik, feltéve ha nem hagyjuk eluralkodjon rajtunk a lelki hullámvölgy. Majd már a cselekvésben gazdag, tüzes energia veszi át a hatalmat, és irányítja a gondolatainkat is.

Hogy aztán túláradó szellemi energia vegye át a hatalmat és irányítás az elme fölött. A hétvége már szabadabb örömtelibb időszakot ígér, ami kedvezőleg hat baráti és szerelmi együttlétekre is….

Megerősítő áldás: Álmok a bőségről!

A bőség angyalainak áldása.

Miközben alszol, Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmazhatnak, amelyek segítenek majd megvalósítani a vágyaidat.
Ez a lap azt jelzi, hogy a bőség angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak.

Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelmük, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont ha időt szánsz a képek és a szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzenetet közölnek veled. Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket, kérd az angyalaidat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűséggel tudsz visszaemlékezni.

Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit, egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra.

A gyakorlás annyiból áll, hogy ébredéskor leírod, amire emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül, a partnereddel vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed a kapott üzeneteket.

error: Content is protected !!