2024.07.23.

Angyali útmutatás péntek reggelre: Tehetséges vagy!

Rendkívül intelligens és különleges ember vagy, ehhez tartsd magad! Ne képzelj kevesebbet!

Ez a kártyalap megmutatja, hogy fölöttébb értelmes vagy és tanulékony, s egy sereg információt képes vagy tárolni, akár egy nagy sebességű számítógép.

Abban is jó vagy, hogy felmérd, mi érdekel igazán, emellett az alkotó munkában is jeleskedsz. Tisztánlátásoddal és sajátos látásmódoddal szinte mindenben sikert arathatsz!

Te másként sajátítod el az ismereteket, ezért talán időnként nem érzed elég okosnak magad. Pedig csak arra kell rájönnöd, hogyan dolgozik az agyad. Képekben gondolkodsz? Ha igen, tanulás közben mindent magad elé kell képzelned. Vagy esetleg a tapintásban vagy erős? Használd fel ezt a készségedet tanulás közben.

Ha mások nem értenek meg, ne hagyd, hogy ez zavarjon.

Fontos, hogy te magad tisztában legyél értékeiddel: okosságoddal és képességeiddel. Meglehet, különbözöl az átlagtól, mégis sokat tudsz adni az embereknek. Használd fel készségeidet mások megsegítésére. Fejezd be, amibe belekezdtél, és tudd, hogy sokféle módon lehetsz hasznára a világnak!

Megerősítés: Víz!

Igyál több vizet! Táplálkozz nagy víztartalmú élelmiszerekkel, például friss gyümölcsökkel és zöldségfélékkel!

A jó közérzethez elengedhetetlen, hogy szervezeted elegendő vizet vegyen magához, továbbá magas víztartalmú táplálékot, amilyenek a friss gyümölcsök és zöldségfélék.

Ez a kártyalap arra kér, hogy igyál sokkal több vizet, mert ezzel is növeled energiaszintedet. Amennyiben szervezeted híján van a víznek, talán hamarabb elfáradsz, és gondolataid is összezavarodnak. Hordjál ezért magaddal vizes palackot, és húzd meg gyakran.

Ha elegendő vizet iszol, friss gyümölcsökkel és zöldségfélékkel táplálkozol, megnő az erőnléted, és sokkal jobb lesz a kedved. Tartózkodj a cukortartalmú életektől. Bár a cukor fogyasztása kellemes, magad is láthatod, mi történik, ha nem tudsz ellenállni a kísértésnek: az édességek elfogyasztása után hamarosan fáradtság tör rád. Édes íze van az érett gyümölcsnek is – és egészségesebb. Ez a kártya azt is jelenti, hogy az úszás és fürdőzés is egészségessé és vidámmá tesz.

Mondj el egy imát ételed és italod fölött, amitől az ízletesebb és egészségesebb lesz.
Aki sok vizet iszik, gyümölcsön és zöldségen él, annak a bőre is szebb, és a hangulata megjavul. Ha így teszel, meglásd, előbb-utóbb arról faggatnak majd, mi a titkod!

 

error: Content is protected !!