2024.07.15.

Január 11. szerda: Megnyílik az Égi-teremtőkapu: Megkapod amit kértél, amire vágysz!

Január 11-én megnyílik az 1:11-es teremtőkapu, hogy megkapd mindazt, amire vágysz!

Január 11-e a számmisztika szempontjából egy különleges dátum. Ezen a napon nyílik meg az 1:11-es kapu, hogy létrehozhasd álmaid valóságát.

Az idei 1:11 portál a numerológiának és az asztrológiának köszönhetően rendkívül nagy hatású. Ha összeadod a számjegyeket a 2024. 1. 11-i dátumban (2+0+2+4+1+1+1), akkor 11-et kapsz, egy mesterszámot. A számmisztikában a mesterszámok a nagy sikerről tanúskodnak.

A 11-es mesterszám a teremtés energiájával való isteni kapcsolatot képviseli. Az 1:11-es portál lehetővé teszi, hogy változtatásokat hajts végre az életedben. Ez a kozmikus esemény, ami ráadásul 2024 első újholdja idején zajlik, a spirituális növekedés új szakaszának kezdetét jelenti.

1:11 a számmisztika tükrében:

A portál megnyílása mágikussá tesz a napot, ami új kezdetekre és lehetőségekre hív. A 2024. 11. 1-i dátum összeadásával feltárul a 11-es számú mesterszám energiája, ami annak a jele, hogy az Univerzummal együtt létrehozhatod álmaid valóságát.

Ha többször is észrevetted a 11-es vagy a 111-es számokat az életedben az utóbbi időben, ez egy jel lehet, hogy az életed január 11-én megváltozhat, főleg akkor, ha kezedbe veszed a sorsodat. A numerológiában a 11-es mesterszám a spirituális útmutatáshoz, az intuícióhoz és a megvilágosodáshoz kapcsolódik.

A számok ismétlődése pedig felerősíti az üzenet fontosságát. Vagyis, ha összeadjuk az 1-eseket, 3-at kapunk. A 3-as szám a kommunikáció, a kreativitás, az önkifejezés, a személyes növekedés szimbólumaként is ismert. Tehát, ezen a napon hangot adhatsz vágyaidnak, megmutathatod önmagadat, a tehetségedet a nagyvilágnak és sikert arathatsz.

A január 11-i portál asztrológiájának magyarázata:

A 1:11 numerológiai átjáró megnyílása épp egybeesik a Bak újholdjával 2024. január 11-én. Ebben a hónapban az újhold idején a csillagok arra kérnek, hogy fogadd el a kölcsönösség szellemét. Bármibe is fekteted az idődet, az energiádat és figyelmedet 1:11-én, az az év átfogó témája lesz.

A Bak fegyelmezett és célorientált jegyében az újhold arra is ösztönöz, hogy fogadd el a változást és törekedj a harmonikusabb életre.  Lehetőséged lesz belevágni terveid megvalósításába, és ezzel együtt elengedni a félelmeidet, a kétségeidet.

Továbbá a Mars a Bak jegyében van, és erős motivációt ad a karrieredhez és a munkádhoz. Motiváltnak érezheted magad a következő lépés megtételéhez, és az ebben a hónapban felépített rutinok meg fogják hozni a sikert. A január 11-ei újhold segít úgy alakítani az életedet, hogy jobban beáramolhasson az univerzum áldása. Szánj időt annak megvizsgálására, hogy mi szolgálhatná jobban az szükségleteidet. Mivel az 1:11 portál a Bak újholdja idején zajlik, itt az esély arra is, hogy gyakorold a megerősítéseket, mert most sokkal könnyebben megvalósíthatod a vágyaidat.

A Vénusz a hónap végéig a Nyilas jegyében tartózkodik, ami fokozza szabadságvágyádat a szerelemben. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, az 1:11 portál kiváló alkalom arra, hogy még több izgalmat és szenvedélyt csempéssz a szerelmi életedbe.

Sok előítélet létezik azzal kapcsolatban, milyennek kell lennie egy „tökéletes” kapcsolatnak, de ez a tranzit arra ösztönöz, hogy figyelmen kívül hagyd a látszatot, és a hitelességre összpontosíts. A szerelem sokféle formát ölthet, és az 1:11-es portál során előfordulhat, hogy a spontánabb és örömtelibb élményeket vonzol be. Tehát hagyd, hogy romantikus fantáziáid uralkodjanak!

Hogyan használd ki a teremtőkapu erejét?

El kell hinned, hogy méltó vagy mindarra, amire vágysz. Nagyon részletesen vizualizálnod kell mindent, amit csak szeretnél. Ha már világos elképzelésed van arról, hogy mi a célod, akkor meditálj rá, végezz rituálét, vagy esetleg mondj el egy imát lefekvés előtt.

Bármelyik módszert is választasz, fontos, hogy bízz a folyamatban, hogy sikerrel fogsz járni, mert megérdemled! Forras Arkadia

Megerősítő áldás újhold napjára: Bőségtudat!

A bőség angyalainak üzenete:

Ha úgy gondolsz a bőségre, mint olyasvalamire, ami a jövőben vár rád, akkor mindig legalább egy napra lesz tőled.

Lásd a bőséget, érezd, gondolj rá, beszélj róla úgy, mintha már a jelen pillanatban is a tiéd lenne, és akkor meg fogod tapasztalni.
Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meghallgatták a bőséggel kapcsolatos imáidat. Most segítenek neked abban, hogy optimistán gondolkodj és erősen higgy a bőségben, ami hatékony módja a manifesztációnak.

Ez a lap azt is jelezheti, hgoy aggodalmaskodsz, pesszimistán gondolkodsz vagy ellenérzéseket táplálsz az anyagiakkal kapcsolatban. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy gyakran panaszkodsz a pénz miatt. E tudattalan szokásod blokkolja a bőség feléd áramlását.
A bőségtudat azt jelenti, hogy olyan szavakat választasz, amelyek megerősítik azt, amire vágysz, ahelyett hogy azt erősítenék meg, amire nem vágysz. Beszélj a bőségről, gondolj rá, érezd, mintha máris a tiéd lenne.

Ha a szavaiddal azt erősíted, hogy jelenleg bőségben élsz, a való világban is hamarosan megtapasztalod a bőséget. Vagyis a bőség először a gondolataidban jelenik meg, szavak és érzések formájában, aztán ez az energia manifesztálódik számodra felismerhető formában.

Ez a lap tehát erőteljes emlékeztető, hogy csak pozitív szavakat használj a pénzzel és a támogatás vagy ellátás más forrásaival kapcsolatos beszélgetésekben.

error: Content is protected !!