2024.07.23.

Angyali útmutatás Újhold estéjére: Húzz az Angyalkártyák közül, és kiderül mi a sorsod!

 

A mostani Bak Újhold elindíthat egy teljesen új vonalat az életedben, ami a munkát és a karriert jelentheti! A-Z-ig most mindent megkaphatsz ezen területen, ha kellőképpen bátor is vagy hozzá!

Válassz a mágikus lapok közül, de csak egyet, ami megmutatja a sorsod és annak feladatát!

Első lap: Mihály arkangyal áldása.

Használd az igazság kardját a világ megsegítésére.

Ez a kártya arra buzdít, hogy az igazság kardját viselő Mihály arkangyalhoz hasonlóan segíts a gyengébbeken. Unikornisod pedig megközelíthetetlen bátorsággal és határozottsággal ruház fel téged.

Megerősítés: Saját erőm tudatában a legjobb akarattal segítek másokon.

Második lap: Krisztus!

Nyisd meg a Mennyei Királyság kapuját.

Krisztus és az unikornisok szeretete határtalan. Ez a lap téged is az előítéletek nélküli tiszta szeretetre buzdít. A feltétel nélküli szeretet megnyitja előtted a mennyország kapuit.

Megerősítés: Mindenkit feltétel nélkül szeretek.

Harmadik lap: Gyógyító erő!

Megvan benned az erő mások megsegítésére és gyógyítására.

Ez a kártya azt jelenti, hogy gyógyerővel rendelkezel, amelyre támaszkodva segíthetsz az embereken és az állatokon. Máris birtokában vagy ennek az erőnek, de idővel még többet tanulhatsz könyvekből, személyes tapasztalatodból vagy tanfolyamok révén.
Ez a kártya arra kér, hogy bízz meg gyógyító képességedben.

Gyógyítónak lenni annyit tesz, hogy átengedjük magunkon az isteni szeretet áramát, hadd váljék az emberek, állatok vagy helyzetek javára. Kérd meg angyalaidat, legyenek segítségedre a gyógyító munkában. ők választ adhatnak kérdéseidre, segíthetnek a tanfolyamok megválasztásában, és irányt mutathatnak gyógyítás közben.

Gyógyerődet önmagadon is alkalmazhatod. Minél jobban bízol a szeretetben, annál átütőbbek gyógyító képességeid. Kérd angyalaidat, hogy mélyítsék el hitedet, meglásd, örömmel lesznek a segítségedre.

bónusz bölcsesség: Vizualizáció!

A tisztánlátásod, az álmaid és a lelki szemeid előtt látott képek tisztábbá és erőteljesebbé válnak. Ez a kártya arra kér téged, hogy bízz a vizuális képességeidben, fejleszd azokat, és használd a tudatos megnyilvánítás során.

A tündérek tudják, hogy a tudatos vizualizáció ereje a megnyilvánítás egyik eszköze. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra vezetnek, hogy nap mint nap üldögélj csendesen, és vizualizáld, amint egészséges, boldog, gazdag és értelmes életet élsz. Csak azt vizualizáld, amire vágysz, és kerüld azoknak a dolgoknak az elképzelését, amelyekre nem vágysz.

Erős vizuális képességeid vannak, még akkor is, ha nem vagy tudatában ennek. Naponta erősítsd meg: “Nagyon vizuális vagyok.” A tisztánlátással kapcsolatban bármely benned lévő akadály oszlani kezd majd.

Tudd, hogy biztonságos dolog számodra, ha látod a jövőt, a szellemvilágot és az életeddel kapcsolatos igazságot. Ha elengedsz minden félelmet a “látással” kapcsolatban, akkor vizualizációs képességeid nagymértékben megerősödnek majd.

Megerősítés: Biztonságos dolog számomra, hogy látok. Nagyon vizuális vagyok.

 

error: Content is protected !!