2024.07.15.

Atlantisz Angyalok üzenetei Újhold reggelére: Öntsd ki a szíved!

Öntsd ki a szívedet az egyik barátodnak!

Ez a kártya arról ad hírt, hogy ki kell adnod magadból a felgyülemlett érzéseket. Mikor kibeszéljük vagy kiírjuk ezeket, jobban megértünk mindent. Néha nem is sejtjük, hogyan érzünk, amíg szavakba nem öntjük lelkiállapotunkat.

Az érzelmek visszafogása nem egészséges, kivált, ha haragról vagy bánatról van szó. Keress magadnak egy megbízható barátot, hozzátartozót vagy tanárt. Mondd el neki, hogy jólesne egy ilyen beszélgetés, és öntsd ki előtte a szívedet. Ha csupán erre van szükséged, tanácsra nem azt is add a tudtára. Amennyiben vigaszra vágysz, ne félj ezt közölni.

Ha nincs kivel beszélned, vagy az érzéseid annyira magánjellegűek, hogy nem kívánod kimondani őket, le is írhatod, ami foglalkoztat. Magadban csendben tanácskozhatsz angyalaiddal és az egyszarvúakkal is. ők szeretettel meghallgatnak majd, könnyítenek a lelkeden, és segítenek a megoldás meglelésében.

Nyugalom, minden a legnagyobb rendben!

Ne aggódj… minden elrendeződik.

Bármilyen reménytelennek tűnik is e pillanatban a helyzeted, ez a kártyalap arra kér, hogy hagyd abba az aggodalmaskodást, és lazulj el, mert minden jóra fordul.
Láttál már olyan filmet, ahol mindenki veszélyben forog, vagy ilyen-olyan bajba kerül? Egy ilyen mozidarab nézése közben az embernek azon jár az esze, ugyan, hogyan fognak ezek kikeveredni a slamasztikából? Pedig a film végéra minden a helyére kerül, és mindenki elégedett.

Ne félj, a te filmed is boldogan végződik majd. Nincs miért aggódnod.

Élvezd inkább, hogyan bonyolódik előtted az élet a maga bámulatos módján! Mert hiszen mindig megoldja magát, néha olyan hihetetlenül, ahogy álmunkban sem gondoltuk.

Te is hamar túljutsz a mostani szorult helyzeten, az élet leckéi meg hasznodra válnak a jövőben. Használd fel tehát a jelenlegi alkalmat, hogy megerősödj. Lélegezz mélyeket, legyél azon, hogy megőrizd a derűlátásodat, mindenek előtt pedig legyél laza, nyugodt és oldott, mert minden elrendeződik.

Megerősítés – Nézz fel a csillagokra, és kívánj valamit!
Kívánj valamit, és várd a legjobbakat!

Íme, a boldog élet titka: várj a legjobb végkifejletre. Hiszen az élet azt adja, amit várunk tőle. Aki fél a jövőtől, annak talán a félelmei válnak valóra. Okosabb ezért derűlátóan nézni előre.

Keress ki magadnak egy csillagot az égbolton, és kívánj valamit.

Higgy abban, hogy a kívánságod valóra válik (noha talán másként, akár jobban is, mint vártad). Hited az a varázsvessző, ami hozzásegít kívánságod teljesüléséhez. Minél mélyebben hiszel, annál inkább.

Kérd Isten, az angyalokat és az egyszarvúakat, hogy segítsenek hinni. ők azok, akik kigyógyíthatnak félelmeidből és a múlt sérüléseiből, hogy szívedet szeretet és boldogság töltse el. Ne félj a csalódástól és attól, hogy a kívánságoddal hoppon maradsz. Ez az aggodalom a szerencsés végkifejlet útjában állhat!
Kívánj tehát valamit, és higgy abban, hogy megvalósul.

Kérd azt, ami a szíved vágya – meglásd, beteljesül a lehető legjobb módon és a tökéletes időpontban. Hogy ez hogyan köszönt be majd, nem szükséges tudnod… elegendő a puszta kívánság. Belső hangod úgyis megmondja, milyen lépéseket kell tenned. Ez a hang mindig pozitív szavak és érzések formájában jelentkezik.

Hallgass rá, mert így segíthetsz a legjobban önmagadon és másokon.
Élvezd, hogy kívánsz valamit és teljesül a kívánságod!

error: Content is protected !!