2024.07.23.

Gyógyító Angyalok jóslata szerda hajnalra: Gyógyító erő feléledése.

Megvan benned az erő mások megsegítésére és gyógyítására.

Ez a kártya azt jelenti, hogy gyógyerővel rendelkezel, amelyre támaszkodva segíthetsz az embereken és az állatokon.

Máris birtokában vagy ennek az erőnek, de idővel még többet tanulhatsz könyvekből, személyes tapasztalatodból vagy tanfolyamok révén.
Ez a kártya arra kér, hogy bízz meg gyógyító képességedben. Mindehhez nem csupán önmagadra kell hagyatkoznod.

Gyógyítónak lenni annyit tesz, hogy átengedjük magunkon az isteni szeretet áramát, hadd váljék az emberek, állatok vagy helyzetek javára. Kérd meg angyalaidat, legyenek segítségedre a gyógyító munkában. ők választ adhatnak kérdéseidre, segíthetnek a tanfolyamok megválasztásában, és irányt mutathatnak gyógyítás közben.

Gyógyerődet önmagadon is alkalmazhatod. Minél jobban bízol a szeretetben, annál átütőbbek gyógyító képességeid. Kérd angyalaidat, hogy mélyítsék el hitedet, meglásd, örömmel lesznek a segítségedre.

Gyakorlat teszi a mestert!

Gyakorolj és gyakorolj, amíg végül megtanulod!

Mit gondolsz, miért jók egyesek a sportban, a zenében vagy a művészetben? Azért, mert sokat gyakorolják e készségeiket! Ez a kártyalap arra int, hogy gyakorold sokat azt a képességedet, amit idővel tökélyre vihetsz.
Gyakorlás közben akadnak napok, amikor ügyetlenebbnek érzed magad, később mégis rájössz, hogy minél többet gyakorolsz, annál több az eredménye.

Légy hát türelmes önmagaddal és tanáraiddal. Időbe kerülhet, amíg tökéletesíted tudásodat. Ennek leghatékonyabb módja a gyakorlás.

Képzeld el!

Mit fogsz látni, érezni, gondolni és hallani, ha kívánságod valóra válik?

Ha elképzeled, milyen, amikor valóra válik egy álmod, nagyobb a valószínűsége, hogy bekövetkezik. Ez a kártyalap arra kér, gondolj egy fontos kívánságodra, és képzeld el, mi történne, ha megvalósulna. Hunyd be a szemed, és érezd át, mi zsibong a tagjaidban, miközben kívánságodra gondolsz. Mit érzel: izgalmat, örömet, idegességet – vagy más egyebet? Nem bizsereg-e valamelyik testrészed? Mi mást tapasztalsz még? Mit látsz, miközben elképzeled, amint valóra válik az álmod? Miféle embereket, színeket és tárgyakat? Te magad mit csinálsz közben? Mi mást látsz ezen kívül?

Most figyelj oda belső hangjaidra. Mit hallasz? Mit gondolsz, mit jelent ez? Összpontosíts most az álmodra vonatkozó gondolataidra. Miféle ötleteid támadnak? Mi jut az eszedbe?

Ha elképzeled, hogyan válik valóra az álmod, s közben érzékeled az ezt kísérő érzéseket, gondolatokat, szavakat és képeket, közelebb jutsz a megvalósuláshoz! Ekkora az emberi képzelet hatalma. Néha hitnek hívjuk. Talán meglepődsz, mert kívánságod tökéletesebben teljesül, mint vártad. Higgy abban, hogy ez minden képzeletet felülmúl majd!

Megerősítés: Légy önmagad!
Nagyszerű ember vagy, élvezd ki, hogy önmagad lehetsz!

Néha talán aggodalmaskodsz, szeret-e a környezeted. Ilyenkor másnak mutatod magad. Mondjuk, úgy próbálsz fellépni, beszélni vagy öltözni, mint valaki, akire felnézel. Ez a kártyalap azt mondja, hogy így is nagyszerű vagy! Nincs szükséged hát arra, hogy másokat utánozz. Valójában sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben, ha önmagad leszel.
Lehet azonban, hogy nem veled van a gond, hanem a körülötted élőkkel. Talán ők próbálnak megváltoztatni.

A változás az élet része, és változtathatsz is viselkedésed egyik-másik elemén, ügyelj azonban arra, hogy ne próbálj mássá válni. Légy tudatában, hogy az igaz barátok olyannak szeretnek, amilyen vagy, és nem igyekeznek mássá átformálni. Megkérhetnek persze, hogy változtass veszedelmes szokásaidon, olyan változásokat azonban nem próbálnak kikényszeríteni, amelyek idegenek tőled.

 

Keresd ezért az ő társaságukat, és ne azokét, akik nem értenek meg. Bízz a megérzéseidben!

error: Content is protected !!