2024.07.15.

Angyali útmutatás téli estékre: Tisztítótüzek sugarában.

Időszerű kérdések…

A Vénusz az Antares csillag, a Skorpió szívének fénysugarában ragyog fel a napokban.

Túl van már megannyi elengedésen, a Skorpió ollóinak élén vándorolva érezhette megcsonkítva magát, miközben csupán hamis bájaitól szabadult. Volt, hogy félelemtől reszketve kelt át az Alvilág sötét birodalmain. Egyedül, elhagyatva. Viharos asztrálszelek tépázták, emelték magasra, majd ejtették a porba. Hogy felismerje és letegye mindazt, ami csupán az álharmónia ígéretével kecsegtetett.

Tisztító tüzek égették le róla, amit szerelemnek hitt, ám valójában hamis vágyak kivetüléseinek csapdájába csalták.
Mígnem felismerte, hogy amit kegyetlenségnek vélt valójában isteni erők kíméletlen beavatkozása volt. Önnön emelkedéséért.
Amit pedig kényelmesnek, értékesnek, megtartandónak vélt, az csupán a mocsárban tartó káprázatfény megtévesztő igézete.

És most, hogy már látja és érzi a Tejútra emelő, isteni szeretetet ragyogtató, méltóságos égi birodalom erejét,
tudja, hogy ez az Erő mozgatja az Univerzumot. Tudja, hogy ez a Szeretet-Erő hatja át a Mindenséget.
Ez a dimenzió az, ami mellett el lehet menni életeken át, amíg a Szív nem kész rá, hogy belépjen.

Ez a dimenziókapu az, amely nem nyílik meg annak, aki megúszásra játszik,
aki fél önmagára tisztánlátó szemekkel tekinteni, és fél letenni az önvédelmi eszközeit a szörnyek közé lépve.
Ez a hely az, ahová nem lehet sáros lábbal belépni, mert az egónak le kell csupaszodnia. És vállalni saját belső Poklának minden részletét, hogy a Mennyország kapuja feltárulhasson előtte.

És itt, ebben a pillanatban már tudja, hogy megérte. Minden nehézségért, minden fájdalomért megérte. Mert ha nyílik a Szív, akkor láthatóvá válik, hogy a nehézség emelkedés. A fájdalom szabadulás.
Hogy megannyi életútja mindvégig ide vezetett.

Már tudja, hogy aki önmaga mélységeit megjárta, ő fel is tudja emelni önmagát eme szentséges dimenzióba.
Botos Orsolya

Megerősítés: Van valami….

Van valami, ami sokkal becsesebb és fontosabb számunkra, mint a pénz, s ami nélkül nem tudunk élni. Hogy mi az? A lélegzés.

Életünk legértékesebb szubsztanciája a belélegzett levegő. Mégis, amikor kifújjuk a levegőt, teljesen biztosra vesszük, hogy lesz következő lélegzetünk. Ha nem vennénk megint levegőt, három percig sem bírnánk ki. Márpedig ha az Erő, amely megteremtett bennünket, elegendő lélegzetet adott életünk végéig, akkor hogy is ne bízhatnánk az életben, hogy a rendelkezésünkre bocsájt minden mást, amire szükségünk van. Ha rábízzuk az életre, hogy gondoskodjon rólunk, és minden apró-cseprő problémánkról, akkor a stressz elpárolog.

Ne pazarold az idődet negatív gondolatokra vagy érzelmekre, mert azzal csak még több részed lesz abban, amit nem akarsz.

Louise L. Hay

Kapcsolat minősége a legfontosabb.

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi.

Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Ez a lap azt jelzi, hogy a kapcsolataid végre pozitív szakaszba lépnek. Ahogyan azt a kártyán szereplő kép mutatja, mostanra kiértél az erdőből, és kilépsz egy fénnyel és szépséggel teli területre. Ahogyan a kártyán szereplő angyalnak is, már csak egy kicsit kell kitartanod.

A lap további jelentései: A válasz a kérdésedre a kapcsolatodban rejlik. Jelenlegi párkapcsolatodat illetően bízz az érzéseidben, és cselekedj azoknak megfelelően.

Az angyalok segítenek egy gyönyörűséges, új kapcsolat megnyilvánulásában. Küldj jelenlegi kapcsolatodba fényt, szeretetet és angyalokat. Pozitív átmenet veszi kezdetét egy aktuális kapcsolatodban (amely egészséges végkifejletet rejthet magában).

 

error: Content is protected !!