2024.07.23.

Gyógyító Angyalok üzenetei Januári reggelekre: Antoine de Saint-Exupéry: Fohász!

Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz.

Taníts meg a kis lépések művészetére!

Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és tapasztalatokat!

Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez!

Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat!

Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie! Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek, kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk!

Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához! Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások mondják meg nekünk.

Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit. Kérlek, segíts, hogy tudjak várni! Te tudod, hogy milyen nagy szükségünk van a bátorságra.

Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk!

Ajándékozz elegendő fantáziát ahhoz, hogy a kellő pillanatban és a megfelelő helyen – szavakkal vagy szavak nélkül – egy kis jóságot közvetíthessek!

Őrizz meg az élet elszalasztásának félelmétől! Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!
Taníts meg a kis lépések művészetére!

Megerősítő áldás: 2024 várható energiái.

Ehhez az évhez a nyolcas szám energiája adja a hatásokat, a tarot-ban pedig az Igazság lapja. Sok esetben és területen lehet szó az igazságról kontra igazságtalanságról. Amennyiben jól használjuk az energiáinkat, akkor most sok minden a helyére kerülhet.

Nagyon fontos lesz az önérvényesítés, természetesen nem másokat eltaposva.

A stabilitás kérdése több vonatkozásban felmerülhet. A józan ítélőképességünkkel kell mindent átgondolnunk és értelmeznünk, mivel a megtévesztés továbbra is gőzerővel fog hatni ránk.

A kártyák üzenete a 2024-es évre:

Évindításként várható, hogy olyan helyzetek adódhatnak a világban, amik már nem vihetők így tovább, ahogy jelenleg zajlanak. Amennyiben nem sikerül önként kiszállni a nehézségből, akkor olyan szituációk generálódhatnak, amelyek erőszakosan billentenek ki az adott helyzetből. Értendő ez egyéni helyzetekre is, kinek milyen életterületen vannak elakadásai.

Nagyon erős lehet a kísértés, hogy függő helyzetekben tartsanak akár nemzeteket, gazdasági köröket és természetesen az egyéneket. Feladat, hogy mindenki ráébredjen arra, hogy ezt addig lehet megtenni vele, amíg engedi. Vagyis rá nem ébred a benne szunnyadó teremtő erőre. Aminek következtében megtanulhatja azt használni.

Lehetőség lesz nagyon nagyot ugrani a jelenlegi megtévesztett helyzetből, ha sikerül a nézőpontunkat megfordítani és tisztán látni, hogy mi mögött mi munkálkodik, vagyis mi az IGAZSÁG. Így nyár elejéig egy termékenyebb időszakhoz érkezhetünk. Olyan történéseket jelez a kártya, melynek következtében válaszút elé kerülhetünk és, ha rosszul döntünk, akkor elfordulhatunk a valódi, tudatos minőségünktől, melynek következtében csorbítjuk a fejlődésünk esélyét.

Lehetőségeink a nyári időszakban adottak lesznek, hogy az esetlegesen adódó nehézségek ellenére fordítsunk a helyzetünkön.

Ősz elejétől egy uralmi helyzetben lévő vezető pozíciója megerősödhet és ezt használhatja egy semleges helyzet fenntartásához.

Az arany középúttal most időt nyerhet, melyhez taktikázása és némi ravaszsága juttathatja.
Ha ezt az egyénre nézzük, akkor az üzenete az, hogy éljen a lehetőségeivel és vegye kezébe az irányítást és transzformálja át magát egy nemesebb minőségbe.

A kvintesszencia lap a Mágus lett erre az évre. Ami rendkívül biztató. Rajtunk múlik, hogy képesek leszünk- e csodát teremteni a világba, mert minden lehetséges.

Röviden ennyi az üzenet a kártyákon keresztül és nem véletlenül nem szerepel benne természeti katasztrófa, járványok stb., mert a riogatásnak olyan ereje lehet, ami által programokat tölthetünk a térbe.

Sok szeretettel kívánom mindannyiunknak, hogy félelem nélkül, hittel és tudatosan álljunk bele az év lehetőségeibe, mert az lesz a valóságunk, amit igaznak hiszünk.

Forrás Lélektükör

error: Content is protected !!