2024.07.15.

Arkangyali imádság üzenetei téli éjszakákra (december 27-28.): Mars-Merkúr együttállás Neptunusz kvadráttal.

A csodálatos Telihold Jupiterrel való kapcsolódásával egyidőben történik Merkúr-Mars együttállása Neptunusz kvadrátjával.

Amennyire tudatos (bár mégsem tudatos) hatás a Telihold-Jupiter energiája, annyira nagyon mély, belső folyamat Mars-Merkúr-Neptunusz kapcsolata. Ezek így együttesen teljesen egyidőben jól megdolgoztatnak bennünket.

A fontosabb hatások, mint a Telihold, és Mars-Merkúr együttállása éjszaka zajlik, a nem-tudatos idején, vagyis ezek abszolút belső dolgok, melyek megtörténnek, az ego nem fér hozzá és ez nagyon fontos, hiszen így nem tudja felülírni.

A jupiteri és neptunuszi kapcsolódások zajlanak napközben, aktív időben. Ezáltal a külső és belső, felső és alsó világok szimbiózisa ez a néhány nap.

Mars-Merkúr együttállása a belső erőnkre való tudatosodás pillanata, amikor felismerjük azt, hogy mindenhez bennünk van a kulcs, csakis saját magunk tudjuk megoldani dolgainkat. Merkúr ehhez hozza a fény tudását már, hiszen a Nyilas csillagaiból jött ide vissza, hogy tudatosítsa mindezt. Mivel az együttállásuk nemcsak éjszaka történik, hanem a Skorpió csillagkép farkában, a legmélyebb ponton, ezáltal ez a felismerés egyszerre fizikai-lelki-szellemi síkokon történik, vagyis valóban ezzel megyünk tovább. Minderre nem tudatosan, de valahol mégis. Aki elkezdi figyelni magát, észreveheti ezt az erőt magában és felszínre is tudja hozni, mert Neptunusz kvadrátja segít ebben.

Igaz Neptunusz maga nem tudatos energia, rá szoktam mondani, hogy ő az egyetlen akit nem értünk, csak élünk, aki ráadásul a halak jegyében és Halak csillagképében van, tehát abszolút az áramlás energiában, vagyis nagyon nem tudatos amit most vele megélünk. De pont ez a legcsodálatosabb benne, mert ez segít abban, hogy minden pillanatot meditációként éljünk meg, amiben ott a legtökéletesebb teljesség. Mindezt úgy, hogy nem kell hozzá a konkrét meditáció, csak a beleengedés. Ezt megint, racionálisan megélve, átgondolva nem fogod érteni. A halak-Halak Neptunusz ez az energia, aki ezzel a kvadráttal segíti annak a csodás belső erőnek a felismerését ott a mélyben.

Ezek nagyon nem tudatos dolgok. Ezek vannak, de aki érti, az éli. Viszont ezt csak megélni lehet, görcsösen akarni nem. Viszont ha egyszer ráéreztél, onnantól bármelyik pillanatban megvan, és mindig érezni tudod ezt a csodálatos belső erőt, amivel minden megoldására képes vagy.

Ez nem a szavak szintje, nem is szaporítom tovább, a lényeg, hogy ez a két nap erre ad lehetőséget, hogy megérezd ezt magadban és ezzel lépj ki a fényre. Akkor, amikor közben zajlik a Telihold-Jupiter kapcsolódása is egyidőben.

A megéléseidet mindenképpen javaslom leírni Neptunusz naplódba.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Egy igazi férfi.

Az a szomorú ebben a képben, hogy a legtöbb nő, eddigi életében még nem tapasztalta meg, mit jelent a valódi, igaz szerelem.
Nagyon erős ez a kép valójában.

Ez az úriember a legjobb példa arra, hogy a férfiaknak hogyan kellene bánniuk a partnerükkel a mindennapok múlásával.
Sajnos egy olyan generációban élünk, ahol olyan férfiak élnek, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi kell ahhoz, hogy igazi férfinak érezzék önmagukat, a nők pedig őket…

Hadd mondjak néhány példát az igazi férfira.

Egy igazi férfi megkérdezi a napodat, és őszintén érdekli a válasz.
Egy igazi férfi tiszteletben tartja a határaidat, és soha nem kényszerít semmire, amire nem vagy hajlandó.
Időt szakít rád, és időt szán arra, hogy megismerjen és megértse, ki vagy te, mint személyiség.

Egy igazi férfi következetesen megmutatja neked az erőfeszítés definícióját minden egyes nappal, ami eltelik.
Egész nap véletlenszerűen felhív téged, csak azért, hogy ellenőrizze a lelki egészségedet.
Egy igazi férfi tagadhatatlanul elkötelezett irántad, és minden egyes nappal, ami eltelik, új utakat keres, hogy beléd szeressen.
A szíved védelmét első számú prioritássá teszi.

Egy igazi férfi soha nem hoz végleges döntéseket átmeneti érzelmek alapján.
Soha nem hoz zavarba téged azzal kapcsolatban, hogy hol állsz az életében.
Egy igazi férfi bocsánatot kér, ha téved, és hű marad a jelleméhez.
Nem bánja, ha megbántja mások érzéseit, hogy megvédje a tiédet.
Egy igazi férfi szexuális elvárás nélkül ad neked szeretetet.

Egy igazi férfi nem hajlandó olyan nőt szórakoztatni, aki nem te vagy.
Őszinte szándékkal van veled az első naptól kezdve, és megmutatja neked, milyen érzés valóban elsőbbséget élvezni, nem pedig opciónak lenni.

Egy igazi férfi segít neked kigyógyulni a traumából, amiért senki sem kért bocsánatot.
Egy igazi férfi értékel téged, és soha nem hozná magát olyan helyzetbe, hogy elveszítsen téged.

Fogadd meg a tanácsomat, és várd meg azt a férfit, aki soha nem hagyja, hogy éjjelente úgy aludj el, hogy megkérdőjelezd a saját önértékelésedet.

Írta: Cody Bret
(Daisy szabad fordításában)

error: Content is protected !!