2024.07.15.

Heti Holdnaptár: December 25-31. Ünnepi hét jelentősége/üzenete! Az év utolsó teliholdja köszönt ránk!

Gazdag hét elé nézünk, a legfontosabb pontja, a Telihold (amely 27-én lesz teljes), elhozza a mágia és a teremtés legfontosabb pontját.

A teremtéssel és a mágia fogalmával egyre magasabbra emelkedhetünk – és elérhetjük mindazt amit szeretnénk. Egy elfogadás és elengedés hozza el a valódi megváltást.

Ikrekkel indul a hét – szellemi energiákban bővelkedünk, amely megadja az élet sava-borsát, kedvez kommunikációnak, meghitt, elgondolkodtató beszélgetéseknek. Egy meghitt beszélgetés most elindíthat egy olyan vonalat, amely pozitívvá varázsolhatja az érzelmeinket.

Kedden már a rákban jár a hold, amit Szaturnusz bolygó uralma alatt áll. Fő üzenete a családi összetartó energiák! A fókuszban a család áll, amiért most tenni kell, megtenni azokat a lépéseket amelyek régóta váratnak magukra.

Szerdán lesz teljes a telihold, amely megpecsételi a családenergiáját, fontosságát. A teremtésen lesz a fő hangsúly!

Egész hétvégén a tüzes energiájában jár a hold, amit a Nap ural.

Összességében: a hét a telihold energiájában forog, amely megmutatja teremtés fő csapásvonalát, ami legfontosabb az életedben, arra kell fókuszálni és figyelni.

Megtakarításokkal indul az új évbe!

A bőség angyalainak áldása.

Ha következetesen spórolsz, a jövődet védelmezed. Nagy szívességet teszel jövőbeli énednek, ha folyamatosan félreteszel a jelenlegi bevételeidből. Az önmagadról való gondoskodás biztonságérzetet ad, miközben az életcélod beteljesítése felé haladsz.
A bőség angyalai a megtakarítások terén is utat mutatnak. Tudják, hogy a megtakarítások biztonságot adnak, és stabil tőkét jelentenek, melyet jövedelmező vállalkozásokba fektethetünk.

Ezt a lapot azért húztad, hogy ne feledd: az életed társteremtője vagy minden területen, így az anyagiak terén is. Hatalmadban áll, hogy a változást képviseld az egész bolygó számára. E jelentős változás beindításának egyik lépése pedig az, hogy tudatos erőfeszítéssel félreteszed a bevételed bizonyos százalékát.

Megerősítő üzenet: Tedd a dolgod!

Nem elég álmodozni vagy imádkozni. Pozitív dolgokat is kell cselekedni, melyekhez isteni útmutatást kapsz. H állhatatosan dolgozol a legfontosabb céljaidért, munkád gyümölcsöző lesz.

Ha ezt a lapot húztad, ne úgy gondolj rá, mintha büntetést kaptál volna. Senki nem kételkedik a munkamorálodban, senki nem vádol azzal, hogy nem teszel meg mindent az életcélod eléréséért. Ez a lap arra emlékeztet, hogy miközben kerülöd a vizualizációk, a megerősítések és a felajánlások manifesztációs csapdáját, sajnos nem veszel tudomást a belső útmutatásról, amely azt javasolja, hogy cselekedj.

Az élet az együttműködésről szól, a születésünktől egészen eltávozásunk pillanatáig. Állandóan együtt dolgozunk más emberekkel, az angyalokkal és Istennel. Ha nem tesszük a saját dolgunkat, nem az lesz az eredmény, amire számítunk.

Megerősítő üzenet: Rendezettség.

Jobban fogod érezni magad és könnyebben összpontosítasz, ha időt szánsz rá, hogy az életteredben és a munkaterületeden felszámod a rendetlenséget. Adományozz el mindent, amit csak tudsz, így másokon is segíthetsz, akiknek szükségük lehet a dolgaidra. Ügyelj rá, hogy az időbeosztásod se legyen túlzsúfolt.

Ez a lap azt az erőteljes üzenetet hordozza, hogy szabadítsd meg az otthonodat, a munkakörnyezetedet és a határidőnaplódat a fölösleges dolgoktól. A kaotikus környezet és a kaotikus napirend egyenlő a kaotikus gondolkodással, ami akadályoz a koncentrációban.

Gyakran halmozunk fel felesleges dolgokat. Mennyi energiát és figyelmet pazarolsz arra, hogy tárgyakat keresgélsz?

 

 

error: Content is protected !!