2024.07.15.

December 26. kedd: Karmikus feladataink, leckéink kerülnek előtérbe.

Hatalommal rendelkezel!

Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!

Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád. Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad.

A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel. Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.

Nagyon fontos elengedés, olyan szinte, új szintekre tudjunk lépni, újult erővel tudjunk elindulni egy sokkal boldogabb élet felé!

A karmikus feladat mindig a múltból jövő és előhozza nosztalgikus érzések velejáróját is, ami azt jelenti a múlt fájdalmai újra visszaköszönhet.

Ezzel szembe kell nézni, és meg kell érteni mit eredményezett a régmúlt fájdalma, sebe.
Ezt meg kell gyógyítani, leginkább a megértéssel tudjuk megoldani.

A lezárás azért fontos, mert múlt sebei mellett nem tudjuk még tovább vinni azt ami visszahúz és ránt a múltba, a régi időbe.
Ami már nem hoz boldogságot sem örömet.

Elengedés a megoldás ahhoz tovább lépjünk- és fejlődjünk.

Amint lemondasz az irányításról, felszabaduló energiád gyorsan feléd vonzza vágyaid tárgyát.

A tündérek és az egész Univerzum megértik a vágyaidat és az igényeidet, és már megpróbálták elhozni azokat hozzád. Ha elengeded a részletek irányítása vagy a helyzet jövőbeli eredményének ismerete iránti igényedet, azzal elősegítheted, hogy választ kapj az imáidra. Minél inkább képes vagy ellazulni és bízni, annál gyorsabban oldódnak meg a dolgok valamilyen pozitív módon.

Az Univerzum tervei és elvárásai felülmúlják a te terveidet és elvárásaidat, tehát az a legjobb, ha erre az isteni bölcsességre támaszkodsz, és hagyod tökéletesen kibontakozni. Ha szükséges, kísérletezz az elengedéssel – mindig visszaveheted az irányítást, azonban a tündérek biztosak benne, hogy tetszeni fognak neked az elengedés eredményei, amelyet egy egészséges, új életstílusként fogsz alkalmazni.

Megerősítés: Étrendváltozás!

Javíts az étrendeden, és az életed jobbá válik

Ezt a lapot az életcéloddal kapcsolatos segítségkérés és a tisztánlátással kapcsolatos spirituális tehetséged felébresztése miatt húztad.

A tündérek szerint rendkívül érzékeny a tested anyagcseréje.

Az utóbbi időben egy egészségesebb étrend felé irányítottak téged, de lehetséges, hogy nehezen hallottad meg ezt az üzenetet, vagy nem bíztál benne. Tehát a tündérek most ezt a lapot hozzák neked, hogy megerősítsék: jól hallod őket.

Miközben javítasz az étrendeden, életed más területeit is gyógyítod.

error: Content is protected !!