2024.07.23.

December 25. hétfő: Karácsony energiája, hittel és megértéssel fordulj embertársaid felé.

Hit és Megértés – ez a két legfontosabb kulcs szava – a Karácsonynak!

Ezoterikus tevékenységgel, tanításokkal tudsz igazán emelkedni-fejlődni.

Érdemes tanulmányokat folytatni spirituális témakörben, ami magába foglalja különféle lelki technikákat, mint pl.
számmisztika, asztrológia, masszázs, meditáció és különféle okkultista elméletek. Most ez hatalmas erőlepést hozhat az életedbe.
Ami meghozza garantált sikert.

Előző élet fontossága.

Ennek a helyzetnek a gyökere egy korábbi életedben rejlik. Kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek emlékezni múltbéli élményeidre, elengedni őket, tanulni belőlük és gyógyulni általuk.

Azért húztad ezt a lapot, mert az egyik előző életedből származó élményeid és érzelmeid befolyásolják azt a helyzetet, amelyre a kérdésed vonatkozik. Abból az előző életből jól megérdemelt bölcsességet hoztál, engedd, hogy a jelenlegi helyzetben ez vezessen azáltal, hogy bízol megérzéseidben és ösztöneidben. Ezek az intuitív sugallatok egy korábbi életben szerzett tudásból származnak – bízz bennük!

Az előző életedben szereplő emberek bukkannak fel ebben az életedben. Közéjük tartoznak a lelki társak és a családtagok is. Közülük mindenkivel közös karmikus kötelékeid vannak.

Lehetséges, hogy ezek a kapcsolatok a múltban fájdalmasok voltak, de most lehetőséged van helyre billenteni azt a karmát, és megtörni a reinkarnációs ciklust, ha úgy döntesz.

Földangyal jóslata.

Fényküldött vagy, aki azért jött a Földre, hogy a szeretetről tanítson.

Ez a kártya az életcéloddal kapcsolatos kérdésedre adott válaszként érkezik hozzád. A válasz a következő: Taníts a szeretetről. Ezt a feladatot mindig teljesíted, amikor összeszedett, derűs és szeretetteljes vagy, mivel ekkor vagy az isteni nyugalom mintaképe. Egy szót sem kell szólnod, nem kell könyvet írnod vagy gyógyítóként dolgoznod ahhoz, hogy pozitív hatással légy másokra. Egyszerűen csak szeretetteljesnek és részvéttelinek kell lenned kapcsolataidban.

A békés emberek a békéről tanítanak, amely az isteni szeretet földi kifejeződése.

Ezt a lapot azért is kaptad, hogy segítsen megbirkózni az elidegenedés kérdésével, vagyis azzal, hogy másnak érzed magad, mint a többiek, úgy érzed, nem tartozol közéjük. Földangyalként lehet, hogy ez az egyik első emberi megtestesülésed, de ne aggódj, mert valójában sosem vagy egyedül.

Az angyalok mindig veled vannak, irányítanak, szeretnek, és feltétel nélkül elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Más földangyalok is élnek a földön, akik hozzád hasonló háttérrel és élményekkel rendelkeznek. Kérd az őrangyalaidat, hogy hozzanak kapcsolatba hasonló gondolkodású barátokkal.

error: Content is protected !!