2024.07.15.

December 12. kedd: Őszinte, nyílt és szabad beszélgetések ideje.

A szabadelvűt értsd jól, azt jelenti egy beszélgetés során felszabadulttá és fesztelenné válsz, aki bármikor és bármilyen körülmények között kimondja amit gondol.

Lényegtelen a másik fél, akkor is ki mondja azt ami a szívét, lelkét nyomja, nem marad adósa senkinek, és A-Z-ig megnyílik a másik személy számára.

Akit ezzel a magatartással szintén csak nyithat. A torokcsakrákról minden gát lehull, és bástya már nem védelem többé, hanem a nyitot kapu.

Ez egy olyan hormont szabadít fel, ami boldogságot idéz elő az agyban és a lélekben egyaránt. Ezáltal sokkal szabadabb és nyugodtabb kapcsolódásaink lesznek, amelyek ezen elv alapján müködnek.

Megerősítés: barátság értelme.

Valami megváltozik a barátságaidban. Most rögtön légy becsületes önmagaddal és a barátaiddal.

Becsüld meg az igaz barátot.
Gyógyító angyalok jóskártyája.

Nemcsak a bensődben mennek végbe változások, hanem a környezetedben is. Így alakulnak át a baráti kapcsolataid is. Talán attól félsz, hogy már nem érdekelnek igazán a régi barátok. Vagy talán azon csodálkozol, hogy milyen szoros kötelék alakult ki új barátaiddal.
A barátságok változása természetes folyamat. Az angyalok arra kérnek, hogy engedd át nekik kapcsolataidat. Tudd, hogy Isten és az angyalok gondoskodnak rólad és a barátaidról is. Örömmel segítenek bármilyen átalakulás ideje alatt.

A kártya arra is utal, hogy már készen állsz egy új barátságra, amelyben társad hű tükröd lesz.

Igazság és becsület.

A kártya azt tanácsolja, légy becsületes önmagaddal, és légy igaz minden cselekedetedben.

Az angyalok ezt mondják neked: “Engedj el minden haszontalanságot, és minden olyan cselekvést, ami nem a legmagasabb szándékaidat szolgálja.” ha valami nem működik az életedben, engedd át Istennek és az angyaloknak.
Ha kinyitjuk a tenyerünket, és elengedjük az egészségtelen helyzeteket, az isteni fény be tud lépni az életünkbe.

A csodák mindig akkor jönnek el, ha már elengedtük a nehéz dolgokat. A munka, a párkapcsolat, az egészség és minden más egykettőre meggyógyul, olyan módon, ahogy soha sem tudtuk volna elképzelni.

 

Az angyalok az egész úton mutatják a lépéseket, s a helyzetünk sokkal jobbá válik, esetleg teljesen meggyógyulunk. Ha úgy határoztál, hogy “igazságos leszel magadhoz”, a csoda megérkezik.

error: Content is protected !!