2024.07.23.

Gyógyító Angyalok üzenetei vasárnap éjszakára: Az átminősítő erő – Merkúr-Neptunusz kvadrát

Kiderül, valóban marsz-e a mérgeddel vagy sem?

Ugyanis nemcsak a Skorpió ollója aktív a Nap-Mars együttállás által, hanem a Skorpió farka is, ahol már Merkúr jár. És mindkettő lélekbolygóval kapcsolódik, a Nap-Mars Holddal szemben, a Merkúr Neptunusszal kvadrátban.

Nemcsak arra derül fény, hogy mennyire tudod megragadni a lehetőségeidet, vagyis tudatosan működtetni isteni teremtő erőidet, hanem arra is, hogy hogyan használod. A farokrészben ugyanis hatalmas erő van, amivel ilyen vagy olyan formában ’életet veszünk el’. És ez a nem mindegy hogyan használjuk, mert ez a kulcsa annak, hogyan lépsz tovább, maradsz a körforgáson, vagy megváltódsz, tehát a tudatosságoddal szintet lépsz.

Kétféleképpen lehet használni ezt a mérget. Vagy pusztítasz vele, ahogy a skorpió kilátástalan helyzetében megöli ellenségét vagy saját magát, de így a körforgáson marad, hiszen ölt, fizikai erejét használta. Ez annak a szimbóluma, amikor ugyan teszed a dolgod, a legjobb tudásod szerint megoldasz, de még nem tudatosan, vagyis közben ha nem is akarva, de még ártasz, bántasz, odaszúrsz, ha nem is tettekben, de lélekben még beszólsz, negatívan gondolsz, beszélsz magadról, másokról, stb.

Vagy a másik módja, amikor átminősítünk. A farokban lévő méreg magas szinten ugyanis a máglya szimbóluma, amikor a hős már isteni erejét nemcsak felismerve, hanem azzal tudatosan dolgozva oldja meg feladatait, vagyis úgy cselekszik, hogy azzal ugyan elpusztítja a szörnyeket, a félelmeit, de úgy, hogy azzal már nem árt senkinek semmilyen formában, tehát nem puszta erőből, elméből oldja meg feladatait, hanem a fény erejével. Vagyis nemcsak saját érdekeit nézi, hanem olyan megoldást keres, ami mindenkinek jó, illetve képes megbocsátani, úgy teszi dolgait hogy azzal másokat is emel, mindig kedves, stb, tehát tudatosan működik. Ekkor jogosult arra, hogy felfeküdve a máglyára megváltódjon. Ez azt jelenti, hogy a méreg már nem öl, hanem felfényesít. Kiöli ugyan belőled a maradék halandót, hogy csak a fény, az isteni menjen tovább. De ez a formája már nem a pusztításról szól. Ez az igazi mágia.

Egy ilyen pillanatban vagyunk, amikor fel tudjuk ismerni hogyan is működünk. És Merkúr mozgása által ennek egy folyamata indul most. A mai nap (nov 27) azért nagyon fontos, mert egyszerre aktív az olló és a farokrész, vagyis abszolút fény derül rá, hogy hogyan csinálod, odamarsz-e még, annak ellenére, hogy már azt gondolod, hogy te nem. A lényeg, hogy felismerd, akárhogy is csinálod, hiszen ez a mai nap lényege.

Merkúr ugyanis lehetőséget ad arra, hogy ezt átminősítsd, hiszen nemcsak a farokrészben áll, hanem kvadrátban a lélek legmélyén pihenő Neptunusszal. Merkúr retrográd mozgása által még kétszer kapcsolódnak ezzel a kvadráttal, másodszor Merkúr-Mars együttállással egyidőben (dec. 27.). Ez megint egy nagyon fontos pillanat lesz, mert Mars belehozza ebbe a kvadrátba azt a tudást, ami most a naptól hoz, ami a Teliholdban benne van, vagyis azt, hogy mennyire vagy tudatos isteni erőidre. Ezzel hozza meg a felismerést Merkúrnak, ez a második kvadrát ezért lesz fontos.

És ez vezet majd el a harmadikhoz, 2024. január 9-én, amikor már minden tudásával át is tudod írni működésed. Mindez a folyamat a fényszületéssel egyidőben történik, főleg, hogy Merkúr maga háromszor lép át idén a fény születése pontján. Érzed mekkora hatalmas erők mozdulnak, mekkora támogatást kapunk ahhoz, hogy valóban felismerjük és tudatosan használjuk isteni erőnket, ezáltal másképp lépjünk tovább?

A folyamat végére el tudsz jutni oda, hogy felismerd, hogy isteni erődet használva bármikor bármilyen feladat is jön, meg tudod oldani, a legnagyobb sárkányt is le tudod győzni, legfélelmetesebb egóddal is szembe tudsz nézni, hiszen ott van benned az a szavakkal ki nem fejezhető bizonyosság, hogy képes vagy rá. Ez olyan erő, amihez a fizikai erőnek nem is kell feltétlen társulnia, bár mégis megvan. Akit ez a belső képesség vezérel, ő az aki átminősül. Ennek a lehetőségét tartogatja advent időszaka.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: A levél nem elég… a telefon sem. Csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, kellenek a szemek. Kellenek ezek a pillanatok, a találkozások. Hogy a lélekben megrajzolt képet a valóságban tudjuk kiszínezni, hogy az álomba beköltözzön a valóság, hogy az ünnepnapok mellett meglássuk a hétköznapokat is. A Másikat.

(Csitáry Hock Tamás)

Érezted úgy, hogy már nincs mit mondanod?
Amikor már mindent elmondtál.

Egyszer, kétszer, százszor.
Próbáltad így is, úgy is.
Remélted, hogy egyszer megérti.

Egyszer összeáll mindaz, amit mondasz, amire utalsz, amit kérsz.
Hiszen te elmondtál mindent.
Mindent, amit szeretnél. Mindent, amire vágysz. Mindent, ami boldoggá tesz. Mindent, ami szárnyakat ad. Mindent, ami bánt. Mindent, ami felhőket von a szíved köré. Mindent, amin változtatnál. Mindent, amin másnak kéne változtatnia…
És már nincs mit mondanod. Már nem tudod újabb módon mondani.

Azt sem tudod, mit mondhatnál.

error: Content is protected !!